https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ema in Dejan: večni »DA« tik pred zdajci

Strukovci, 23.07.2015 ob 7:00  

Eme in Dejana iz majhne ravenske vasi Strukovci se verjetno spomnite prav vsi, ki ste navijali in spremljali oddajo Popolna poroka - zmeraj energična, zgovorna in simpatična prekmurca z obilico pozitivne energije. Prav kmalu, pa bosta dahnila večni "DA", na enem izmed najlepših krajev v Sloveniji. 

Napočil je trenutek in razglasili so zmagovalca. To sta bila vidva, Ema in Dejan. Kakšni so bili občutki v tistem trenutku? 

Ema: V tistem trenutku se mi je samo zvrtelo pred očmi in ob enem mi je postalo vroče in mrzlo. Adrenalin je naredil svoje. Kaj takega doživiš samo enkrat. Fenomenalno!!!

Dejan: Preplavil me je pozitiven naboj in mi ni preostalo drugega kot, da poskočim!! Je!!! To!!! Uspelo nama je!!! Nepopisno dobri občutki!! 

Kako  pa so se na vajino zmago odzvali vajini prijatelji,  ki so vaju spremljali in vama vseskozi stali ob strani?

Najini prijatelji, družine in bližnji so se veselili skupaj z nama in misliva, da so prej dojeli, da sva zmagala, kot pa midva. ;) Največje presenečenje, sprejem doma,  pa so nama pripravili Strükovčarje!! Takega sprejema ne vidiš niti v Hollywoodu!! 

Ali se je vajino življenje sedaj po zmagi kaj spremenilo, ali pa še zmeraj vozita po ustaljenih tirnicah?

Življenje gre naprej po začrtani poti, s tem da še tu pa tam skočiva v Ljubljano kaj uredit.

Sedaj vaju ljudje verjetno prepoznajo povsod kamor gresta. Kako se ob vsej tej pozornosti počutita?

Ema: Pozornosti, čestitk, ustavljanja na cesti in v trgovini sem se že navadila. Z veseljem pokramljam če imam le čas. Na željo se pa seveda tudi rade volje poslikam z najinimi oboževalci. Nenazadnje so prav oni bili tisti, ki so verjeli v naju in nama omogočili poroko na Bledu!

Dejan: Prav fajn je, ko vidiš da  ti neznanci  naklonijo nasmeh ali kakšno spodbudno besedo. Z veseljem kako ali dve rečem z njimi. Velikokrat pa prav vidim, da me ljudje gledajo kot, da me poznajo pa se ne morejo spomniti od kod. ;)

Priprave na poroko so v polnem teku. Kakšni občutki se vama porodijo ob misli, da se hitro bliža 29. avgust, ko bosta dahnila usodni DA?

Ema: Komaj čakam, vsak delček poroke!!! Od čudovitega Bleda s svojo panoramo,do pravljične obleke in sanjskega ženina, do noro dobre tortice in pa seveda do vrhunskega razvajanja brbončic.

Dejan: Končno!!! Moja bo!!

Kot vemo, se bo poroka odvijala na Bledu, kar pomeni, da bosta najpomembnejši dan v življenju preživela nekoliko stran od svojega domačega kraja. Ali imata namen praznovati tudi doma, skupaj s tistimi, ki vajini poroki na Bledu ne bodo prisostvovali?

Seveda, bo za vse tiste, ki na Bledu ne bodo mogli prisostvovati obredu, še doma pravo tradicionalno Gostüvanje!!!

Po poroki pa zasluženi oddih na Maldivih… 

Maldivov se pa že fuuuuull veseliva!!! Vse štiri od sebe, rajska plaža in razvajanje na polni črti! Ker nama hitro postane dolg čas bova verjetno skočila na kak sosednji otoček in pa absolutno šla odkrivat podvodni svet.

Kakšni pa so vajini načrti v bližnji prihodnosti? Česa si želita?

V prihodnje si želiva ustvariti družino in pa še naprej uživati v življenju. Lepo skrbeti za najino kmetijo in vse njene prebivalce.

Tekmovanje se je končalo, življenje teče dalje. Kako gledata na to izkušnjo, ki je sedaj za vama?

To je izkušnja, katere nima vsak možnost doživeti. Za to sva zelo hvaležna, da sva lahko izkusila kaj takega. Zdaj imava ogromno materiala za kake zanimive anekdote. Definitivno je to doživetje, ki ti pusti globok pečat. Veliko sva se iz tega naučila o sebi in en o drugem. Še zdaj nama ni jasno kako sva določene stvari lahko izpeljala in od kod sva jemala energijo. Iskrena hvala vsem, ki ste nama v teh trenutkih pomagali. Hvala vsem domačim in pa predvsem kolektivu Veterinarije. Brez vaše požrtvovalnosti nama ne bi uspelo.

 Foto: D.V.

    Fotogalerija