https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Kar sedem prometnih nesreč

25.07.2015 ob 9:09  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, pet kaznivih dejanj, trinajst kršitev javnega reda in miru, povoženje divjadi in tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah je bil en udeleženec hudo telesno poškodovan, dva pa lahko. Na pomurski avtocesti v Dragotincih sta trčila voznica osebnega avtomobila in voznik motornega kolesa. Slednji je po trčenju padel po vozišču in utrpel hudo telesno poškodbo. Med Lipovci in Rakičanom je v trčenju treh vozil ena voznica utrpela lahko telesno poškodbo, v M. Soboti pa je bila lahko telesno poškodovana kolesarka v katero je trčil voznik osebnega avtomobila.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri plačilu hotelskih storitev, tatvino goriva na bencinski črpalki, tatvino balirane slame in vlom v poslovni objekt. Radgonski policisti pa so obravnavali poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila.

Na območju Turnišča in Renkovec je potekala akcija iskanja osumljenca storitve kaznivega dejana tatvine motornega vozila. Osumljenec je bil prijet in mu je bila odvzeta prostost, ter bo tekom dne priveden k preiskovalnemu sodniku.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat na javnih krajih in sedemkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na mejnem prehodu Petišovci je bila tujci zasežena prepovedana teleskopska palica.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Murske Sobote.       

    Fotogalerija