https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prometna nesreča s smrtnim izidom

30.07.2015 ob 7:05  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nezgodo s smrtnim izidom, devet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in primer povoženja divjadi.

Ob 07.36 uri so bili policisti obveščeni, da se na relaciji Spodnji Ivanci – Janžev vrh pripetila prometna nezgoda zaradi neprimerne hitrosti voznice osebnega avtomobila. Ta se je v ovinku prevrnila z vozilom na bok in trčila v nasproti vozeči osebni avtomobil. Vse to je imelo za posledico, da je sopotnica v povzročiteljičinem vozilu ostala ukleščena v vozilu in zaradi poškodb na kraju umrla. Lahko telesno poškodovanih je bilo še pet oseb. Nastalo je za 9.000 EUR materialne škode.

Na področju kriminalitete so v Trnju obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, poškodovanje tuje stvari v Dolini, tatvino gradbenega materiala v Razkrižju, tatvino nagrobnega kipa v Negovi, poskus vloma v klet v Gornji Radgoni, ponarejanje listin na MP Petišovci, ponarejen bankovec na BS v Grabonošu, tatvino kolesa v Moravskih Toplicah in tatvino goriva na BS v Pincah.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na Pomurski avtocesti.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija