https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

BOGRAČFEST 2015

Kdaj: Sobota, 29.08.2015 ob 8:00

Kje: Lendava, Staro mestno jedro Lendave

Turistična zveza Lendava vas tudi letos vabi na tradicionalno mednarodno tekmovanje v kuhanju bograča »BOGRAČFEST 2015«, ki bo v soboto, 29. avgusta 2015, od 9. ure naprej, v starem mestnem jedru v Lendavi.

Vljudno vabljeni, da se udeležite in preizkusite v pripravi tradicionalne prekmurske jedi s čebulo, krompirjem, tremi  vrstami  mesa in značilnimi začimbami.

Osrednji namen prireditve je ohranjanje tradicionalnega kulinaričnega izročila kraja, promocija kulinarike in vinske kulture ter zabava in druženje ob vrhunski gastronomski ponudbi.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.