https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Gornja Radgona: S kolom, grabljami in vilami nad soseda in policiste

06.08.2015 ob 12:50  

Včeraj, 5. avgusta malo pred 14. uro so bili policisti PU M. Sobota s strani občana iz območja Gornje Radgone obveščeni, da mu sosed grozi in ga napada.


Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da 43-letni občan prišel k prijavitelju in ga najprej napadel z lesenim kolom, nato pa še z grabljami in ga pri tem večkrat udaril. Po dejanju se je prijavitelj umaknil v stanovanjsko hišo, kršitelj pa je odšel domov.

Ob prihodu policistov na kraj je kršitelj prišel iz stanovanjske hiše, vzel najprej manjši kol, nato pa še vile, napadel policista in jima grozil, da ju bo ubil.  Kljub ukazom policistov, naj se pomiri osumljeni le-tega ni upošteval in z aktivnim upiranjem nadaljeval. Policista sta kršitelja obvladala. Zaradi napada na uradno osebo je bila kršitelju odvzeta prostost. Ves čas postopka na kraju je osumljeni grozil policistoma, da ju bo ubil in z grožnjami policistom nadaljeval še v prostorih Policijske postaje Gornja Radgona. V prostorih za pridržanje je uničeval drobni inventar in se pri tem lažje telesno poškodoval. Prav tako sta bila v napadu lažje telesno poškodovana prijavitelj in policist.

Foto: www.vrtnarava.si (slika je simbolna)

Skupaj s kazensko ovadbo bo osumljeni priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2015 ob 9:33 DelR gost

      Toga de na žalost vedno več, glede na trenutno situacijo. Še kaj bole ekstremnoga s hujšimi posledicami. Te do pa vsi "generali".

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2015 ob 8:26 gost

      Samo davke trbej zdigavat pm prokleto te pa so more liden mesat ka idemo od duga do duga nasa drzava nas kole svoje drzavljane

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.