https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Priložnost za delo v Avstriji

07.08.2015 ob 13:00  

Avstrijsko podjetje WM-TROCKENAUSBAU, ki se ukvarja z izdelavo in montažo konstrukcij, išče 20 oseb za montiranje suhomontažnih gradenj.


Delodajalec pričakuje samostojno znanje izdelave konstrukcij in montažo plošč. Zaradi tega iščejo predvsem ljudi z izkušnjami.

Delo poteka od ponedeljka do petka, na območju Gradca in Dunaja, ponujajo pa plačo v višini okoli 1700 evrov bruto. Od kandidatov pričakujejo voljo do dela, zbranost, resnost in izkušnje, zaželjeno pa je osnovno znanje nemškega jezika. Poskusno delo bo trajalo en mesec, resnim kandidatom pa se nato obeta zaposlitev za polni delovni čas in za nedoločen čas.

Za dodatne informacije se kandidati obrnite na g. Lukmana na telefonsko številko 031 275 564, ki je dosegljiv po 19. uri, več o podjetju pa lahko najdete tudi na njihovi spletni strani TUKAJ.

Foto: www.wm-trockenausbau.at

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gojzar
      07.08.2015 ob 18:07 gojzar

      Kelko je tü bruto plača sen ges mel pri Lumari neto in v Italiji 55 € vsaki den dnevnice doma pa 23 € leta 2009 .Slaba plača v Avstriji

      24 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.