https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Valentinov koncert v Žižkih

Žižki, 12.02.2011 ob 21:11  

Na valentinovo soboto je v Žižkih potekal Valentinov koncert, ki ga je pripravila akademska pomurska pevka Tjaša Žalik z ekipo. Zbrano množico je Žalikova s spremljevalnimi vokali popeljala v svet glasbenih užitkov in jim polepšala romantični večer.

Večer za vse zaljubljene

Sobotni koncert je bil namenjen predvsem zaljubljenim parom, pa tudi vsem tistim, ki radi poslušajo ubrano petje. Tjaša Žalik je poleg nežnih skladb svetovno znanih izvajalcev zapela tudi nekaj avtorskih pesmi ter z glasom in stasom poskrbela za dobro vzdušje v kulturni dvorani v Žižkih, kot gost pa je v duetu z gostiteljico nastopil tudi Jože Horvat – Uri.

Pela je že kot majhno dekletce

Tjaša Žalik je nadarjena mlada glasbenica, ki je že zgodaj spoznala svojo največjo ljubezen – glasbo. Je vsestranska pomurska akademska pevka, ki poučuje na murskosoboški glasbeni šoli, vodi cerkveni pevski zbor, prireja slovenske ljudske pesmi itd. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.