https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurec.com z vami že pet let

10.08.2015 ob 13:00  

Na današnji dan pred točno petimi leti, torej 10. avgusta 2010, je luč sveta ogledal spletni portal Pomurec.com. Čeprav mnogi niso verjeli v njega in so mu napovedovali hiter propad, pa je danes že dodobra uveljavljen in praznuje že peti rojstni dan.


Ob tej priložnosti se vsem obiskovalcem zahvaljujemo za zaupanje, ki ste nam ga doslej izkazali. Tudi v prihodnje se bomo trudili, da vas bomo oskrbovali z aktualnimi informacijami, zanimivimi zgodbami in še bolj zanimivimi ljudmi. Obenem vas vabimo, da nam posredujete kritike, informacije in zanimivosti, ki jih morda spregledamo, ter vas vabimo, da z nami soustvarjate vsebine iz lokalnega in širšega okolja.

Pomurec.com iz leta v leto povečuje branost

V vseh petih letih beležimo že več 15 milijonov sej, ogledalo si ga je 2,6 milijona unikatnih uporabnikov, ki so po portalu kliknili neverjetnih 170 milijonov krat, iz leta v leto pa nam je in nam še vedno raste gledanost in branost.

Če smo v prvem letu delovanja zabeležili "le" 1,1 milijonov ogledov strani, od tega je bilo 200 tisoč unikatnih uporabnikov, ki so po portalu kliknili 3,5 milijonov krat, sta se prvi dve komponenti že početverili, klikov po portalu pa je že 17-krat več kot prvem letu.

V spodnji galeriji si lahko ogledate izgled našega portala skozi čas, od prve verzije, do lepotnih olepšav in nadgradenj, vse do lanske popolne prenove in izgleda, ki ga imamo še danes.

Prvi izgled Pomurca ...

Največja Facebook skupnost v Pomurju

 Pomurec.com se lahko pohvali tudi, da ima na socialnem omrežju Facebooku največjo pomursko skupnost, v naši družini nas je že preko 19.400 oboževalcev.

Kmalu tudi aplikacija za mobilne telefone in tablice

Da boste do najnovejših novic iz Pomurja na našem portalu dosegali z večjo lahkoto, za vas pripravljamo tudi aplikacijo za mobilne telefone (Androide) in tablice. Aplikacija bo luč ugledala v prihodnjih tednih, o izidu pa vas bomo seveda obvestili preko našega spletnega portala.

Tako smo izgledali v letu 2011 ...

Zvestobo bomo tudi obdarili

Za naše zveste bralce bomo tako kot vsako leto priredili tudi nagradno igro, v kateri je več raznovrstnih nagrad. Le-ta bo potekala še v tem tednu, zato nas spremljajte!

 

V 2012 smo se malo modernizirali ...


V letu 2014 pa smo izvedli popolno prenovo in taki smo še danes!


Veseli in ponosni smo, da nas spremljate že pet let!

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.