https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prlek Matej Pučko zapušča Koper in se seli v Osasuno

11.8.2015  

Španski drugoligaš Osasuna se bo okrepil z Matejem Pučkom. Prlek po štirih letih zapušča vrste Luke Kopra.

Kar se je šušljalo zadnjih nekaj dni, je dobilo potrditev v ponedeljek v večernih urah. Španska Osasuna je na svoji spletni strani potrdila, da se bo v njihove vrste preselil Matej Pučko. Baskovska Osasuna, nekdanji prvoligaš, se je v prejšnji sezoni komajda rešila izpada v tretjo ligo. Pučko se v Osasuno sprva seli kot posojen igralec, klub pa ima pravico, da ga po koncu sezone tudi odkupi. Posel bo sklenjen po zdravniškem pregledu, ki ga bo Pučko na kliniki San Miguel opravil danes.

Osasuna (ljubkovalno: Los Rojillos - rdeči) je klub, ustanovljen leta 1920, domuje v Pamplomi, svoje tekme pa igra na stadionu El Sadar, ki sprejme 19.800 gledalcev. Je nekdanji prvoligaš, pod njihove največje uspehe štejejo trije osvojeni naslovi prvaka španske druge lige (prvaki so bili v letih 1953, 1956 in 1961).

Bili so tudi udeleženci lige UEFA, v sezoni 2005/06 pa so presenečali špansko javnost in prvenstvo končali kot četrti, se uvrstil v play-off za Ligo prvakov, vendar je bil na dveh tekmah uspešnejši HSV, Osasuna pa je tako še petič v svoji zgodovini igrala ligo UEFA. V tej sezoni so prišli vse do polfinala tega tekmovanja, kjer pa jih je izločila Sevilla.

foto: splet

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.08.2015 ob 9:02 gost

      Iz Veržeja je šel v Muro,kjer bi ga skoraj uničili,trenerčki,dobro da je šel v Aluminij,in se razvil v dobrega igralca,ĆESTITAMO

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2015 ob 10:18 mah gost

        Itak Mura bi ga skoraj uničila. Tak kak je uničila njegove soigralce Lotriča, Janžo, Koutera... Eni resan mate probleme s to Muro. Z Muro je bil državni prvak, špilal je praktično vse tekme, dal je 36 golov v eni sezoni, a po vaše so ga tam skoraj uničili. Srečno Matej v Španiji!

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2015 ob 12:30 gost

        Ti pa res neveš ozadja,zakaj pa je moral oditi iz Mure,tako velik talent.iz Veržeja sta prestopila v Muro Kurbus,in Pučko oba v Španiji,ne govori na pamet

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.08.2015 ob 9:41 gost

      Bravo,mislm pa da Pučko ni bil nikoli v Veržeju,ampak v Kopru

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.08.2015 ob 9:53 gost

      bravo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.08.2015 ob 10:38 gost

      Mislim ka VERŽEJ dobi pejneze za prestop ka dečko iz Veržejske šole. Pa tuj Kurbus isto pa tuj špila v Španiji. Me pa zanijmle kak dugo bo KOUTER izven terena. ( poškodba ) ? Bil sam na tekmi z Kalcerom ala vera dobra tekma vsaka vam čast Veržej.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2015 ob 10:57 gost

      Tudi jaz sem bil na tekmi, izstopala sta Vaš in Kouter..za klaso sta boljša od ostalih, čeprav se ostali zelo trudijo in jim velja čestitati za pristop.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.08.2015 ob 13:50 gost

      Najboljši vezist v POMURJU je kak mu pravijo ĐERI tako kvalitetnega trenutno ni v POMURJU sicer ne vem od kod je vem pa da ga Mariborčani že dalj časa spremljajo.Nino in Vaš sta dobra ali tu so ob bok ostali igralci ni dvoma, ko pride še Kek se bojo kosali z vrhom 2 lige.Ne more se kosati z prvoligaši posamezniki tu mora biti 11 enako dobrih in to so dokazali jebiga.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.08.2015 ob 19:37 ludi gost

      Res Nino in Arpi sta klasi, ampak tukaj je 15 garačev, ki grizejo in so fizično pripravljeni fenomenalno. Trener Gabor jih odlično vodi in vsak točno ve, kaj je njegova naloga.Prvi polčas zelo dobro taktično proti res močni ekipi Radomelj in tudi drugi polčas se niso predali in kljub igralcu manj in počeni ličnici so igralci Veržeja pokazali svojo moč. Ta ekipa Veržeja je fenomen.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.08.2015 ob 21:21 gost

      MENJAJTE TRENERA .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.08.2015 ob 23:37 gost

      Varži čoka dnar od,KURBOSA,PUČKA,ZAHOVIČA,STOJANOVIČA he,he,ojri

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.