https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

53. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA

Kdaj: Sobota, 22.08.2015 ob 9:00

Kje: Gornja Radgona, Gornja Radgona

Posloven, strokoven, kakovosten, izobraževalen in družaben!

AGRA se bo tudi s svojo 53. ponovitvijo potrdil kot najpomembnejši mednarodni kmetijsko-živilski sejem v Sloveniji ter v sosedski regiji Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Predstavilo se bo preko 1700 razstavljavcev iz 30 držav.

Letošnje leto bo sejem obeležil kot Mednarodno leto prsti, Mednarodno leto svetlobe in tehnologij povezanih s svetlobo ter Evropsko leto za razvoj. V razvojnih, gospodarskih in kulturnih prizadevanjih bo z matično domovino povezal Slovence, ki živijo v zamejstvu. Vrhunske ponudnike mehanizacije in opreme za kmetijstvo, prehrane in vina, tehnologije za prehransko industrijo ter vladne, stanovske in izobraževalne institucije bo predstavil izbranim ciljnim skupinam poslovnih partnerjev in najširši množici potrošnikov. Trend rasti slovenskega kmetijstva, gospodarstva in trajnostno usmerjene samooskrbe bo v mednarodnem prostoru promoviral z obsežno sejemsko razstavo, s številnimi poslovnimi in strokovnimi posveti, na živih predstavitvah najkakovostnejših dosežkov ponudnikov kmetijskih, gozdarskih in živilskih tehnologij, pridelovalcev in rejcev ter z bogatim programom spremljevalnih dogodkov.

V soboto, 22. avgusta, bo potekal tudi celodnevni festival piva, ki se bo po 18. uri nadaljeval z zabavnim večerom z Manco Špik.

Več informacij najdete na http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/agra/o-sejmu      

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.