https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Uspešno poslovanje Radenske v poletju

12.08.2015 ob 7:05  

Sredi poletja so v Radenski v sedmih mesecih 2015 zabeležili visoko rast prodaje naravnih mineralnih vod in brezalkoholnih pijač napram enakemu obdobju lanskega leta.


Na vseh trgih doma in na tujem so tako povečali prodajo za 6,3 odstotke, enak odstotek rasti beležijo v sedmih mesecih letošnjega leta tudi na domačem trgu – v Sloveniji. Na tujih trgih je Radenska najbolj povečala prodajo v deželah nekdanje Jugoslavije - v regiji Adriatic, kjer se je prodaja napram lanskim sedmim mesecem povečala za kar 23 odstotkov. Skupaj so v tem času prodali 56 milijonov steklenic Radenske in vseh njenih blagovnih znamk.

»Letošnje vroče poletje se odraža tudi v povečanih stopnjah rasti prodaje Radenske, z optimizmom gledamo tudi v naprej, saj že v letošnji jeseni načrtujemo ponovni vstop Radenske na trgih Češke in Slovaške, kar se bo do konca leta tudi odrazilo v poslovnih rezultatih. Posebej nas veseli, da mineralne vode in brezalkoholne pijače Radenske niso le priljubljene v vročini in poletju, ampak tudi skozi vse leto skrbijo za osvežitev v različnih življenjskih okoljih in priložnostih. Radenska ohranja svoje čvrste pozicije na trgu ter jih tudi v izvozu še povečuje, za kar so seveda še kako pomembne nenehne inovacije ter kakovost v ponudbi«, je komentiral številke iz poletja direktor Radenske d.d. Radenci gospod Marian Šefčovič.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2015 ob 16:07 gost

      glavno da smo Radesko prodali

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.