https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Bikinke popadale z neba in se zmočile v ledeni Soči

13.08.2015 ob 7:45  

Prejšnji vikend je minil v znamenju adrenalinskih misic, ki so tradicionalno že četrtič skočile z višine 4000 metrov le v bikinkah.


Za skoke v Bovcu je v organizaciji manifesta poskrbel Aviofun. Bikinke so se adrenalinskega vikenda zelo veselile, Maiša in Natalija sta prvi bikinki, ki sta skočile z 4000 m višine le v bikinkah, ostale punce pa čaka bon za skok v tandemu, saj je nevihta v Bovcu prekinila manifest za nekaj uric, so se pa zato bikinke pripravljale na nov adrenalinski podvig rafting- spust po reki Soči za ekipo športnega centra Bovec.

Obe bikinki sta bile nad skokom navdušeni, organizatorka in nosilka licence Miss Bikini Slovenije Suzana Zeković pa je ob dogodku povedala: »Zelo sem vesela in ponosna, da je ta tradicionalni dogodek obstal in da vsako leto pripravljamo dodano vrednost k tekmovanju. Zelo lepo je sodelovati s puncami, ker smo letošnji pravi tim. Letos je v finalu 8 finalistk, ki se bodo potegovale za naslov najlešpe bikinke v Sloveniji. Zmaga naj najboljša, za mene pa so vse zmagovalke že zdaj!«

Kot je povedala 24-letna podjetna Prekmurka, so dekleta na raftingu nadvse uživala, za kar so poskrbeli dobri inštruktorji (Norvežan, Grk in Slovenec), ki so jih popeljali na nepozabeo plovbo po ledeni Soči. Zabavale so se ob raznih vragolijah, med drugim tudi, ko so svoje inštruktorje vrgle v vodo, je še dodala.

V sredo 19. avgusta finalistke čaka zmagoviti finani izbor za Miss BIkini v Portorožu v sodelovanju z Pergolo. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2015 ob 8:32 Gost gost

      Nemren si pomagati in moren napisati: Če že avtor članka ne obvlada slovnice, ne bi lejko vsaj še što pregledno članke pred objavo? Pri srci me stiska, kelko lidi ne pozna stvari, ki smo se jih včili že v OŠ.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.08.2015 ob 12:17 črt iz bara gost

      Podjetna prekmurka? kvečjemu glupa prekmurka

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.08.2015 ob 21:47 sramota gost

      glupača :D

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.