https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Škerlak, Dervaričeva in nogometaši Čarde najboljši v občini Moravske Toplice

Sebeborci, 13.02.2011 ob 12:01  

Najboljši športnik občine Moravske Toplice za leto 2010 je postal Aleš Škerlak (Hokejski klub Moravske Toplice), najboljša športnica Petra Dervarič (Hokejski klub Moravske Toplice), za najboljšo športno ekipo pa so proglasili nogometni klub Čarda Martjanci.

V Sebeborcih so minulo soboto podelili nagrade najboljšim športnikom v občini Moravske Toplice.

Najboljši športniki:

1. Aleš Škerlak (hokej na travi)

2. Kristjan Kulčar (nogomet)

3. Leon Horvat (nogomet)


Najboljše športnice:

1. Petra Dervarič (hokej na travi)

2. Staša Matis (namizni tenis)

3. Kaja Cipot (nogomet)

 

Najboljše športne ekipe:

1. Nogometni klub Čarda Martjanci

2. Hokejski klub Moravske Toplice

3. Klub malega nogometa Ivanci

 

Priznanje za najboljšega športnega delavca je dobil Koloman Pintarič. Na prireditvi so podelili tudi priznanja Olimpijskega komiteja Slovenije, ki so jih prejeli: Robert Markoja in Dušan Ziško (strelstvo), Aleksander Sabo (namizni tenis za slepe in slabovidne), Jan Žibrat (namizni tenis), Urška Potočnik in trener Aleš Vrbančič (judo), Teja Rupnik, Sandra Rupnik in trener Dejan Zečević (ples).

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.