https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mladi nogometaši iz Rakičana zmagali na mednarodnem turnirju v Srbiji

13.8.2015  

Člani ekipe U9 NK Rakičan so se pretekli vikend udeležili mednarodnega nogometnega turnirja v Srbiji, ki ga je organiziral klub OFK »VUK« Paraćin. Vse štiri odigrane tekme so zmagali in tako postali prvaki turnirja.

 

Mladi Rakičanci so igrali proti domači ekipi Vuk (Paraćin) ter ekipam Jagodina, Duel (Krišavac) in Red Star (Niš). S prepričljivo in borbeno igro so zmagali vse tekme in tako postali prvaki mednarodnega turnirja.

Za najboljšega igralca je bil izbran član NK Rakičan Vid Vučko, za najkoristnejšega igralca pa je bil izbran Marley Samuel, prav tako član Rakičana.

Za Rakičan so igrali: Uroš Kuhar, Miha Žeks, Enej Kramberger, Tino Hamler, Vid Vouri, Nik Ficko, Filip Vidovič, Vid Vučko, Miha Ficko in Val Hajdenkumer.

Rezultati:

Vuk – NK Rakičan (Slovenija) 1:4

Duel (Kruševac) – Jagodina 2:1

Red Star (Niš) - NK Rakičan (Slovenija) 1:2

Vuk (Paraćin) – Jagodina 5:1

Duel (Kruševac) - Red Star (Niš) 1:2

NK Rakičan (Slovenija) – Jagodina 4:0

Vuk (Paraćin) - Red Star (Niš) 2:3

NK Rakičan (Slovenija) - Duel (Kruševac) 4:2

Red Star (Niš) – Jagodina 3:2

Vuk (Paraćin) - Duel (Kruševac) 0:1

Fotografije: OFK »VUK« Paraćin

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.08.2015 ob 13:24 gost

      SUPER STE BILI NAJBOLJŠI....ČUDOVITI.

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. midva
      13.08.2015 ob 15:43 midva

      Bravo dečki!!!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.08.2015 ob 16:06 gost

      Bravoooo dečki pravijo da je bila lepa igra,še lepši rezultat,in da vam je izlet uspel,SUPER STE LE TAKO NAPREJ BRAVO TRENERJI,STARŠI!!!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2015 ob 16:21 gost

      Nega boljših in bol pridnih otrok kot ste vi mali Rakičanci,navijali smo za vas tudi mi ki smo ostali doma.ČUDOVITI STE ,BRAVO TRENER.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.