https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Panvita Pomgrad vs. reprezentanca Slovenije U21

Kdaj: Petek, 28.08.2015 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Športna dvorana OŠ I M. Sobota

Panvita Pomgrad se bo v okviru priprav na novo sezono v 1. odbojkarski ligi Slovenije, v petek, 28. avgusta ob 19.00 uri, pomerila z mladinsko reprezentanco Slovenije (U21).

Ta se pripravlja za svetovno prvenstvo, katero bo potekalo od 11. do 20. septembra v Mehiki, gostili ga bosta mesti Tijuana in Mexicali. Naša mladinska reprezentanca bo nastopala v Mexicali v skupini D, nasprotniki bodo reprezentanti Italije, Francije in Japonske. Najboljši mladinci Slovenije so se na prvenstvo uvrstili letos maja, ko so za ta podvig poskrbeli na kvalifikacijskem turnirju v Novi Gorici, na katerem so bili nasprotniki mladinski reprezentanti Rusije, Belgije in Nemčije. V odločilnem srečanju so proti Nemčiji oddali prvi niz, potem pa z odlično igro stvari postavile ne svoje mesto in dobili naslednje tri za zmago s 3:1. Nemci so bili tudi edini, ki so našim mladincem uspeli odvzeti niz. Za mladinsko reprezentanco Slovenije standardno nastopata tudi člana Panvite Pomgrad Urban Drvarič, podajalec prve ekipe, in nova okrepitev Panvita Pomgrada, Jakob Rojnik, dosedanji član Šoštanj-Topolščice, kateri igra na poziciji sprejemalca.

Vljudno vabljeni v petek, 28. avgusta 2015 ob 19.00 uri.

Spektakel zagotovljen!

Pokrovitelj tekme je Skupina Panvita

Vstopnice bodo v prodaji na vhodu v dvorano eno uro pred pričetkom srečanja po enotni ceni 4 EUR. Mladi do 12.leta imajo prost vstop.