https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Miša Zečević med TOP 20 lepoticami sveta

18.08.2015 ob 13:00  

Prekmurka Miša Zečević, ki je zastopala Slovenijo na lepotnem tekmovanju v Turčiji, se je vrnila domov ne le z lepimi spomini ampak tudi z uvrstitvijo med 20 najlepših na svetu.

 

Miša je ob tem zpisala: »S ponosom sem predstavljala našo Slovenijo na lepotnem izboru Miss Exclusive of the world 2015. Tja sem se odpravila s skromnimi pričakovanji in z željo po lepih spominih. Tri tedne sem preživela v družbi 40-ih deklet iz vsega sveta. Tja smo prišle vsaka s svojo zgodbo, lepo je deliti svoje izkušnje in iz prva roke izvedeti informacije o krajih od koder prihajajo. Naše druženje je zajemalo priprave na finale z veliko plesa in izleti, kjer smo spoznavale turško kulturo, kraje in lepe plaže. Hvaležna sem za dano priložnost in izkazano podporo mojih najbližjih in sponzorjev. Uresničila se mi je želja iz otroštva, a takšni dogodki zahtevajo disciplino, karakter in veliko dobre energije. Na finalnem izboru sem se uvrstila med TOP 20, na kar sem seveda ponosna. Najbolj bom pogrešala dekleta, s predstavnico iz Hrvaške bom zagotovo ohranjala stike. Hvala Draga Tadeja Ternar za posebno podporo pri tem projektu«.

Miši so ostale v spominu besede pevke na jazz koncertu, ki so ga obiskale in ki je dejala, da je oder zloben svet, ki terja veliko poguma in karakterja, da se izpostaviš in opraviš svoje delo vrhunsko ter da ni ni prostora za polovičarje, ker te ljudje poteptajo. Zato pravi Miša, da »Sedeti doma in čakati, da se ti zgodi nekaj lepega je obsojeno na propad. Treba se je premakniti, tvegati, se žrtvovati in resnično delati. Takrat se ti odprejo nova obzorja in življenje se ti nasmehne samo«.

Miša pravi, da ji je v spominu najbolj ostalo lepo turško morje, glasba, turški plesi, ki jih tudi sama pleše, druženje z dekleti ter zadnji skrajno adrenalinski finalni dan. Trenutno je pri njej na obisku hrvaška predstavnica Sonja Obradovič, s katero ju boste lahko srečali v soboto na ličenju v murskosoboškem BTC-ju. 

Foto: facebook Miša Zečević

POGLEJTE TUDI: 

http://www.pomurec.com/vsebina/34470/Prekmurka_Misa_Zecevic_zastopa_slovensko_lepoto_v_Turciji_

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija