https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

22. ŠTRK TOUR

Kdaj: Petek, 28.08.2015 ob 18:00

Kje: Rakičan, Dvorec Rakičan z okolico

Vljudno vabljeni v dvorec Rakičan na 22. ŠTRK TOUR*, mednarodno srečanje zračno hlajenih VW vozil – kebrov!

Od leta 1994 naprej VW Keeeber klub Murska Sobota vsako leto pripravlja mednarodno srečanje zračno hlajenih VW vozil, katerega se udeležujejo vozniki iz različnih evropskih držav, kot npr. Avstrije, Nemčije, Italije, Madžarske, Poljske in seveda Slovenije.

22. srečanje kebrov se bo letos odvijalo v okolici dvorca Rakičan. Ta zgodovinska lokacija bo poskrbela za prav poseben ambient, v katerem bodo lahko uživali tako domači, kot tudi tuji obiskovalci.

Na tridnevnem srečanju bodo za zabavo poskrbele glasbene skupine Tropik, Free Guns in Drugo dugme, za kulinarično razvajanje pa bodo poskrbele Terme 3000.

Vstopnine ni!

Vljudno vabljeni na druženje s kebri!

 

Program:

Petek, 28.8.

18.00 prihod vozil

20.00 nastop skupine Tropik

Sobota, 29.8.

10.00 budnica

14.00 zabavne igre, spremljevalni program, možnost vožnje s kebri

20.00 nastop skupin Free guns in Drugo dugme

Nedelja, 30.8.

11.00 zaključni pozdrav in nasvidenje 2016

 

*Soorganizator prireditve je VW Keeeber klub Murska Sobota.

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.