https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ND Nafta 1903 - Z mladimi močmi med prvih pet

20.8.2015  

Nogometaši iz Lendave so minulo sezono končali na 9. mestu, to sezono pa želijo poseči med prvih pet.

"Poteka stabilizacija kluba, mislimo da smo na pravi poti. Ciljamo med prvih pet. Ekipa je po mnenju vodstva relativno mlada, fantje rabijo čas, da se uigrajo in pridobijo izkušnje.. Pustimo se presenetiti," nam je povedal Franc Poszgai, zakoniti zastopnik ND Nafta 1903.

Rezultati prijateljskih tekem:

Dobrovnik-Nafta 1903 1:0

Nafta 1903-Črenšovci  3:3

Nafta 1903- Ormož 4:2

Nafta 1903-Zadar 0:4

Panonija Gaberje- Nafta 1903 2:4

Hotiza-Nafta 1903  0:4

Bistrica-Nafta 1903 2:4

GLAVNI TRENER:  Josip Zbiljski – prihaja iz Čakovca. Strokovnjak z magistrskim nazivom iz področja nogometa. Ima licenco Uefa PRO. V preteklosti je treniral klube na Hrvaškem, in sicer: NK Međimurje, NK Budučnost Hodošan, NK Polet in NK Omlatinec.

KADROVSKE SPREMEMBE:

Prihodi: Igor Kleiderman - prišel iz Nk Graničar Benica, Kovačič Edi (vratar) – prihaja iz Ludbrega - njegov prejšnji klub Graničar (Hrv), Goran Tarandek (branilec) - prihaja iz Ludbrega, njegov prejšnji klub Graničar (Hrv), Tadej Bela (napadalec) – prišel iz NK Mostja, Leon Šooš (napadalec) – Prišel iz Panonije Gaberje, Marko Karoli (vratar) - prišel iz Bakovec

Priključili smo še 3 igralce iz Nogometne šole Lendva in sicer: Mario Imre, Dominik Penhofer in Štefan Horvat.

Odhodi: Moris Kuhta, Dario Suntešić, Dezső Gerencser (prestopil v Polano), Adrian Laszlo Pentek (prestopil v Črenšovce), Tim Litrop (prestopil v Bakovce), Andras Marky

foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2015 ob 9:34 gost

      To bo prej za obstanek kot pa med prvih pet

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2015 ob 16:02 gost

      med zadnjih pet..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.