https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Trčil v kolesarko in jo pri tem hudo poškodoval

20.08.2015 ob 6:44  

Preteklo sredo so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih, pridržali pa so tudi eno osebo.

Ob 11.40 je v Murski Soboti voznik osebnega avtomobila na prehodu za kolesarje trčil v kolesarko, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljala po prehodu. Pri trčenju se je kolesarka hudo telesno poškodovala in je bila odpeljana v soboško bolnišnico. Nastalo je za 200 EUR škode. V drugi prometni nesreči se je kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti med vožnjo po klancu navzdol padla, lahko telesno poškodovala, v ostalih dveh pa je nastala samo materialna škoda.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tri poškodovanja osebnih avtomobilov, poškodovanje prireditvenega šotora in poškodovanje žičnate ograje. Poleg tega so obravnavali še kaznivo dejanje žaljive obdolžitve, goljufijo, odvzem mladoletne osebe, vlom v stanovanjsko hišo in vlom v gostinski lokal.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem kraju. Kršitelj, ki je pod vplivom alkohola s kršitvijo na javnem kraju nadaljeval, je bil pridržan.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju celotne policijske uprave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.