https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Severa in Gal zabavala zbrane na Salonu traminec v Negovi

25.08.2015 ob 11:00  

Na gradu Negova pri Gornji Radgoni se je včeraj že šesto leto zapored zgodil Salon traminec. Druženje ob vinu, dobri hrani in glasbi je svoj vrhunec doseglo z nastopom Severe in Gala Gjurina ob spremljavi Temne godbe.


Včeraj se je na Gradu Negova pri Gornji Radgoni odvil že šesti Salon Traminec 2015, ki so ga tudi tokrat organizirali Zavod za kulturo, promocijo in turizem Gornja Radgona (Kultprotur), Mediaspeed in Hiša dišečega traminca Steyer.

V čudovitem ambientu negovskega gradu se je trlo pravih ljubiteljev žlahtne vinske kapljice

Na pokušnjo je bilo več kot 100 vzorcev žlahtnih tramincev iz Slovenije in tujine, s katerimi so obiskovalci razvajali svoje brbončice, ter številne zaščitene štajersko-prekmurske in druge slovenske dobrote izpod rok vrhunskih slovenskih kuharjev.

Večer so popestrili še z ognjenim spektaklom, grajska priprošnjica za ljubezen in zdravje Apolonija je tudi letos izpolnjevala srčne želje., na grajskem dvorišču je bila tudi razstava velikih platen akademske slikarke Tjaše Čuš, prav tako so za delovanje prostovoljnega gasilskega društva Negova podarili darilni bon v vrednosti 500 evrov.

Obiskovalce sta z nežno glasbo in besedili polnimi simbolike zabavala Severa in Gal ob spremljavi  Temne godbe, ki je z izjemnimi zvoki poskrbela za odlično zvočno kuliso.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2015 ob 11:44 gost gost

      O,joj sto slik pa eni in isti lokalni veljaki, ki se promovirajo.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.08.2015 ob 12:04 gost

      Samo ti si falil.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.08.2015 ob 18:07 gost

      JA, PA ŠE NEKAJ TAKIH ( baronov ), ki nikakor NE sodijo med tole elito !!! Po slikah sodeč , je bil tole shod vinskih prepitih bratov in sester ! Škoda , ampak resno ....... itd ..!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.08.2015 ob 18:22 Pišta gost

      Ja, res so grozljive slike, kje so bile kakšne prijetne face?????

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.08.2015 ob 18:24 prekmurje zbudi se gost

      Če glij je na slikaj puno glumcov, vseeno ma človek občutek, ka naši sosedje štajarci znajo pripraviti poslovno promocijski dogodek na solidnem visokem nivoju in obenem ohranjajo kulturo pitja vinske kapljice in njeno promocijo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.08.2015 ob 19:33 kajporečete gost

      Čudovit prikaz uživanja vinske kapljice - Jezusove krvi!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.