https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Letos v MO Murska Sobota kar 214 prvošolčkov

Murska Sobota, 02.09.2015 ob 12:00  

Danes je v MO Murska Sobota prvič prestopilo prag osnovne šole kar 214 prvošolcev. Lansko leto, ki je bilo prav tako eno najštevilčnejših v zadnjem desetletju, pa 12 manj.

 

Na vseh šolah so za njih pripravili svečane sprejeme z nastopi učencev šole, ki so jih sprejeli na ta način medse, učiteljev in učiteljic, nagovori ravnateljic ter župana in podžupana ob spremstvu sodelavcev MO Murska Sobota. Ob tem pomembnem življenjskem dogodku so v dar prejeli otroško monografijo Murska Sobota je tudi moje mesto, ki jo je MO Murska Sobota izdala ob 20. obletnici delovanja, njeni avtorji pa so otroci iz Vrtca Romano.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.09.2015 ob 17:36 gost

      Otroci pazite na prometno varnost. Vam je medijski direktor to razložil ob vhodu v šolo.. Ta tip ima sam s sabo probleme.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.