https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti bodo poostrili nadzor na avtocesti

03.09.2015 ob 18:37  

Policijska  uprava  Murska Sobota bo v petek 4. 9. 2015 v času med 08:30 in 12:30 uro izvedla poostren nadzor vozil  na  pomurski avtocesti  A5 (počivališče Dolinsko, smer Lendava-Murska Sobota).


Namen   poostrenega   nadzora   je  povečati   vidnost  in  transparentnost policijskega  dela  na  avtocestnih  odsekih, kjer je prometna problematika aktualna. Splošno preventivno delovati in s tem zmanjšati prometne prekrške na  področju  tovornega  prometa.  Odkrivanje  kaznivih  dejanj  predvsem s področja čezmejne kriminalitete.

Posebna pozornost bo namenjena problematiki nedovoljenega prehajanja meje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2015 ob 19:25 gost gost

      Ja, pa naj kontrolirajo tudi ,kak se telefonira, sakša pička včasi zdigne telefon, te pa pozabi, ka trbej tudi voziti. TOu je najvekši problem, nej samo na avtocesti. Tu bi tbelo več reda, pa stroćje kazni.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2015 ob 19:38 gost

      Katastrofa kak se tudi pijane vozijo po avtocesti. Samo izvoze in uvozi na avtoceste, M.Sobota, Vučja Vas, Grabonoš in njihove vzporedne lokalne ceste, nadzorujte ka se tam vozi malo morje pijancov ..

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2015 ob 21:42 gost4 gost

      plus visoke hitrosti voznikov romunskih in madžarskih tablic. samo vprašajte uporabnike avtocest...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.09.2015 ob 14:09 đouži gost

      Zaj do s tou kontrolo rejšili problem nesreč v Sloveniji. Malo morgen. Kultura naroda je na nuli. Kak v vsakdanjen življenji tak na cestah. Inkasanti s ten nebodo napravili reda.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.