https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Slovesnost ob 17. občinskem prazniku v Križevcih

Kulturni dom, 05.09.2015 ob 11:30  

V petek, 4. septembra,  je v okviru 17. praznika Občine Križevci v kulturnem domu v Križevcih potekala osrednja slavnostna prireditev s podelitvijo občinskih priznanj in kulturnim programom.


Na slovesnosti je zbrane uvodoma pozdravil župan Občine Križevci Branko Belec. Nato pa je slavnostna govornica, evropska poslanka mag. Tanja Fajon, v svojem nagovoru občanom in občankam zaželela, da bi jim prihodnost v občini tekla gladko, z veliko optimizma, z veliko sodelovanja, brez prevelikih ovir, in da bi si še naprej zastavljali ambiciozne projekte in z njimi tudi uspeli. Svoj nagovor je zaključila z metaforo: »Želim vam, da bi vedno stavili na prave konje.«

Slovesnosti so se med drugim udeležili poslanec Franc Jurša in poslanec mag. Aleksander Kavčič, župan Komende Stanislav Poglajen, vinska kraljica Slovenije Sandra Vučko. Za pester kulturni vložek je poskrbela vokalna skupina Sonus.

Podelili občinska priznanja

Na slovesnosti so podelili tudi občinska priznanja. Pisno občinsko priznanje so prejeli: Silvester Lovrenčič iz Lukavcev za velik prispevek na področju kinologije, PGD Bučečovci za uspešno delo in ohranjanje tradicije in Športno društvo Ključarovci za uspešno organizacijo športnih, kulturnih in družabnih prireditev. Priznanje s plaketo je prejela Osnovna šola Križevci za uspešno delo na področju izobraževanja in obšolskih dejavnosti. Priznanje župana pa je prejel Robert Jurak za izjemne dosežke na kulturno - umetniškem področju.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2015 ob 13:31 fojfar gost

      Zakaj namesto fajonke za slavnostno go ornico niste povabili naše čudovite županje gospe magistre Olge Kraba. Kaj mislite križovčari ka ste kaj več, naša gospa županja ima glih tak magisterij. Sron vas bodi.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.09.2015 ob 13:35 gost

      fajonka je seksi baba! lepa in izobražena !jaz bi jo .....il

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.09.2015 ob 14:16 lotmeržanec gost

      Fojfar ti si tipičen volilec karbovice iq=raven amebe

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.09.2015 ob 16:31 gost

      ja zake bi te v križevcih slavnostna govornica bila karbovica? momo mi sovjega župana ne nucamo ene pozerke... fajonova pa je evropska poslanka ka je malo več kak ena lokalna posranka.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2015 ob 18:35 SMRKCI gost

      Vse lepo in prav, ampak kdaj se bo občina pohvalila, koliko novih delovnih mest ima, kaj nudi mladim in ostalemu izobraženemu kadru, da ne bo spalno naselje, ne pa fešte, kje je že zaposlen župan?????? Pa na zdravje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.09.2015 ob 18:43 šumek gost

      jaz sen za to ka se tote ti male občine pomalen nazaj v lotmerško dojo... počrpali so svoje iz eu, drugega ne ostane... premale so pa pika. župan pa lahko v lotmerki prevzeme... križevski al pa verženski, raskrški je isti ka lotmerška.... samo slikaje pa hvaljenje pa nič haska za občane. os lepih slik še nihče sit ne bija

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.