https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih odprli fitnes na prostem

05.09.2015 ob 13:00  

Včeraj so na ŠRC Bakovcih namenu predali novo pridobitev – park za ulično vadbo oz. bolj znano s tujim imenom Street Workout.


Naprave za vadbo na prostem omogočajo zabavno rekreacijo, ki je primerna za vse generacije. Vaje so varne in učinkovite, saj ni obremenitev za telo, ker ni uporabe uteži. Z gibanjem na svežem zraku je tako izboljšano delovanje srca, hkrati pa je poskrbljeno za boljšo presnovo. Zunanji fitnes na ŠRC Bakovci je v prosti uporabi in je namenjen vsakomur, ki si želi aktivno preživeti prosti čas.

»S takimi postavitvami oz. dopolnitvami razvijamo naš ŠRC, hkrati pa vzpodbujamo vse generacije h gibanju,« je o 5.900 evrov vredni investiciji dejala predsednica KS Bakovci Nives Cajnko.

Zdrava prehrana in fitnes gresta z roko v roki.

 Vadba za vse generacije

Dan bi bila vadba čim bolj učinkovita, bodo vsem zainteresiranim vaje predstavili člani skupine Street Workout Bakovci, ki delujejo pod Klubom mladih Bakovci. Vadba je popolnoma brezplačna in namenjena vsakomur. Po želji pa je ob vsaki priložnosti možno darovati prostovoljni prispevek za vzdrževanje naprav. Vse informacije o terminih vadbe lahko spremljate na Facebook strani skupine Street Workout Bakovci.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija