https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 19. praznik občine Moravske Toplice letos v Filovcih

Filovci, 06.09.2015 ob 10:00  

V Filovcih so včeraj obeležili letošnji 19. praznik občine Moravske Toplice.

 

Najprej so v Filovcih otvorili čistilno napravo in kanalizacijo. Popoldne pa je na ŠRC Filovci sledila osrednja občinska prireditev, kjer sta zbrane nagovorila Andrej Baligač in župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač. V kulturnem programu so nastopili dramsko-recitacijska skupina KTD Filovci in Filovske pevke.  

Predstavili so tudi letošnje občinske nagrajence. Naziv častni občan občine Moravske Toplice je letos prejel Rajko Janjić, veliko zahvalno listino Ladislav Gjörek, nagrado občine Moravske Toplice KS Krnci, občinska priznanja pa Ludvik Gomboc starejši, Valerija Šömen in Lovska družina Prosenjakovci.

V sklopu akcije Turistične zveze Slovenije Moja dežela - lepa in gostoljubna so prejeli naziv za najbolj urejeni kraj v občini Mlajtinci - Lukačevci, drugo mesto so zasedli Martjanci in tretje Kančevci. Letos so podelili še t.i. Akacijev trn, s katerim opozarjajo na neurejene lokacije v mestu, ki ga je prejelo  podjetje Metalka Commerce d.d. za neurejeno lokacijo izkopov v Moravskih Toplic, kjer se nabira mrčes in kače.

Za prijetno druženje  je skrbel glasbeni ansambel Coctail.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.09.2015 ob 12:10 Ceca gost

      Mijslen, ka je so fsi mele nekšo funkcejo: govorneke, nastopajoče, kelanre, küjarce, pa tiste, ka so nika doubele. Je bio še štoj drüjge?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.09.2015 ob 13:57 gost

      Ja Huull krnske je tudi tan bil. On je celo nagrado dobo, zato ka je Kramperščka izdal če se spomnite. Ja zdaj bi občina cvetela če bi Kramperšek bil župan

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.09.2015 ob 19:37 Prosenjakovčar gost

      Fajn je geste pa piti pa se hvaliti ka si napravo ali to ka bi ti prioriteta morala biti pa ništa. Naj poven primer Prosenjakovec kjer že desetletja nega urejenoga prometa pri osnovni šoli, kjer saki den reskejrajo živlenja dice zato ka se šparajo pa nemrejo omejiti hitrosti objestnih voznikov ki saki den iz vasi berkovec z več kot 130 na uro pridirkajo v prosenjakovce. Naj oznanin ka de sak čas to tudi v medijih ker takše neodgovornosti nega v nobenoj občini v sloveniji.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.09.2015 ob 19:45 Prosenjakovčar gost

      In še neka apelejran na župana ka na to tematiko nekje odgovori pa neka ukrene ker če se kumi kaj zgodi de del odgovornosti na njem in vseh ki so na občini zaposleni in odgovorni za to področje. Naj opomnin ka so tu že bile smrtne žrtve in se nič ni ukrenolo zaj pa de sakši noso odgovornost folga izgovorov.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.09.2015 ob 22:12 Miško gost

      Ne ven, če so deca najbole ogrožene pr šoule. Mene se vijde, ka je učitelof pa delavcovf na šoule več, kak dicej?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2015 ob 10:23 gost1 gost

      Če je Kramperška zapustil je edino prav ravnal.Kdo je sploh tako konfliktno osebo sem pripeljal? Že takrat bi lahko to vedeli. Mimogrede tudi v Polani so ga odpikali.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.09.2015 ob 10:25 gost1 gost

      Če bi bil Kramperšek župan bi se nam zelo slabo pisalo. Na šoli je namreč imel vedno izredne razmere.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.03.2016 ob 9:57 v minuto gost

        ka so baje mogli na voro tan biti pa oddelati zakoj so plačani ,, vej se pa več niti nej čulo za šolo dukeč je un nej prišal ,, manjakov njemi nej trbelo ,, zatou je pa mogel odijti

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.09.2015 ob 13:49 Lolita gost

      Če še nejse opazo, cejla Sloveneja je v rdejčoj zoune. Morafske Toplice nemrejo bite izjema. Se je uspeh fejst pozno pr tiste učencaj, kda so učitele odili 8 vör delat, nej samo 3 pa pou..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.09.2015 ob 17:14 Antun gost

      Kramperšak je strup za nedelavce, samo nedelavci imajo močnejši protistrup. Enostavno. Zato pa gre Slovenija u 3 krasne.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.09.2015 ob 20:04 selančar gost

      Ka vi komenterate proslavo ali šolo in ravnatela,tao ka je župan plačo za glasove Filovčaron pa nika**?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.