https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Gasilci pionirji in mladinci tekmovali na regijskem tekmovanju

Lipa, 8.9.2015  

V nedeljo je Prostovoljno gasilsko društvo Lipa v Športno rekreacijskem centru v Lipi pripravilo Izbirno regijsko tekmovanje pionirjev in mladincev, od katerega so se najboljše ekipe uvrstile na državno tekmovanje.


Sodelovalo je 77 ekip iz celotnega Pomurja, kot gostje pa sta nastopili tudi ekipi iz Madžarske in Hrvaške.

Rezultati:

PIONIRKE

3. mesto: PGD Negova

2. mesto: PGD Ljutomer

1. mesto: PGD Žižki

PIONIRJI

3. mesto: PGD Boreci

2. mesto: PGD Veržej

1. mesto: PGD Korovci

MLADINKE

3. mesto: PGD Ljutomer

2. mesto: PGD Sovjak

1. mesto: PGD Negova

MLADINCI

3. mesto: PGD Lešane

2. mesto: PGD Črenšovci

1. mesto: PGD Beltinci

Po razglasitvi rezultatov je sledila zabava z Duo Matej in Filip.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.09.2015 ob 11:17 Xx gost

      Organizacija je bila katastrofa otroci so komaj pau 4 daubili za jeste ka jih stari kunji sploj naprej nejso sceli pistite. Razocaranje pa se dež se je vlejo taka je vse po deci slo da so cakale.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.09.2015 ob 14:56 Jernej - PGD Lipa gost

      gost - Xx zanimiva je tvoja trditev. Najprej od tebe pričakujemo kot član organizatorjev, da se predstaviš oziroma vsaj poveš iz katerega društva si ne pa da kritiziraš in se skrivaš za nikom, poveš kateri otroci so nej dobila jesti pred pao 4? (samo v vednost ob pol 4 so bile v šotoru še samo 4 ekipe, ker je ostale pregnal dež), potem kdo ni koga pustil do hrane? Posebej pa me še zanima kaj drugo v organizaciji ti ni bilo všeč, glede na to da je bila le ta katastrofalna? Da ti bomo vedeli odgovoriti z nekimi argumenti in ne pod skritimi niki. Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2015 ob 21:28 jouže gost

      Organizacija tekmovanja OK.Kar se pa tiče hrane,pogostitve,da so otroci kljub temu,da smo plačali gasilsko južino obvezno mogli jesti klobase to pa še ne.Daleč daleč zadaj,ste.Poglejte kako se organizirajo take stvari drugje.Eno uro smo stali v vrsti in se menjavali mentorji,da smo čakali na hrano za otroke.Bloke ste dajali ene za hrano in pijačo.Niti pijače nismo mogli prej dobiti. Narod pa tudi kar nekaj sodnikov je popizdilo,ko smo čakali v vrsti.Kar nekaj ekip ni imelo možnosti jesti,porazglasitvi so pa itak takoj odšli na pice.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.