https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Bakovci z dvema igralcema manj proti Rakičanu neodločeno

Rakičan, 7.9.2015  

V tretjem krogu 3.SNL Vzhod sta se v nedeljo na igrišču v Rakičanu pomerili domača ekipa Rakičan Metropol Kavarne in ŠNK Bakovci. Kljub neodločenemu rezultatu že v prvem polčasu in dvema izključenima igralcema v vrstah Bakovčanov, je v drugem polčasu ostal rezultat neodločen.

 

Rakičan Metropol Kavarne vs. ŠNK Bakovci 1 : 1

Glavni sodnik: Habjanič Sašo

Rakičan Metropol Kavarne: Gerendaj Sašo, Bagari Uroš, Žekš Marjan, Rajnar Sebastian, Pranj Dušan, Gregor Jure, Godvajs Rok, Jančar Alen, Bagari Marko, Jančar Tadej, Rajnar Blaž, Vuzem Damjan, Miličevič Matej, Kozar Denis,  Karoli Denis, Dervarič Uroš, Vratar Sandi, Pintarič Tilen

ŠNK Bakovci: Litrop Tim, Vöröš Matjaž, Kodba Alex, Žido Alen, Kreft Mitja, Vok Anton, Petek Aleš, Kotnik Luka, Buzeti Rok, Korpič Mišel, Kežmah Denis, Čurman Nino, Breznik Matjaž, Nemec Luka, Lukač Jure, Madon Luka, Lukač Mitja, Križan Sandi

Strelca:

- ŠNK Bakovci: Kežmah Denis 34 min

- Rakičan Metropol Kavarne: Godvajs Rok 42 min

Opominjanja:

- Bagari Uroš, Rakičan Metropol Kavarne, rumeni karton zaradi nešportnega obnašanja

- Jančar Alen, Rakičan Metropol Kavarne, rumeni karton zaradi brezobzirne igre

- Rajnar Sebastian, Rakičan Metropol Kavarne, rumeni karton zaradi brezobzirne igre

- Vok Anton,  ŠNK Bakovci, rumeni karton zaradi nešportnega obnašanja

Izključeni:

- Buzeti Rok, ŠNK Bakovci, rdeč karton zaradi žalitve in grožnje

- Kreft Mitja,  ŠNK Bakovci rdeč karton zaradi žalitve, grožnje

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2015 ob 11:00 gost

      Žalostno ka si Habjanič dela avtoriteto na tak način. Ni tekme v prekmurju, da igralec ne bi "preklinjal", pa zato ne dobi rdeči karton. To je za rumenega in nikakor za rdečega. Baje ima Habjanič zamere do bakovčarov in vsako tekmo ka jim sodi dobijo igralci rdečega. In potem tako sojenje še plačujemo. Nikakor mu pa nihče ni grozil. Ta je čisto blesav.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2015 ob 11:18 neblameraj gost

      cuj neblameraj se sto koli z bakovec si. ka pa se zagovarjas takso vedenje na igrisci je pa sramota. pa ka tu gucis ka nisce neje grozil pa ka vsi preklinjajo..skratka neblameraj se!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2015 ob 13:41 gost

        Daj opletoo malo pogledni angleško ligo pa Ronney npr. Sakšo tekmo 10x minimalno povej Fok of!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2015 ob 13:52 neblameraj gost

        ja in buzeti pa kreft pri bakovcaj sta rooney keri spila pri manuji :) no kar nepomeni ka odobravan ka se tan lejko tak guci..ali primerjava ti je pa svetska bogami :)

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2015 ob 19:19 gost

        Samo san ti ščel povedati ka v vsaki ligi igralci preklinjajo. Od sodniške inteligence pa je odvisno kak sodi! Pa ja, Buzeti ja z abakovce Rooney!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.09.2015 ob 7:27 neblameraj gost

        se pravi sodnik more biti inteligenten pa paziti kak sodi po vecini neinteligentnin fuzbaleron keri naj delajo ka scejo pa preklinjajo tan sodnika kelko scejo pa kak scejo, in te je se od njega odvisno ka de oceno keri igralec je si zasluzi pa keri nej kazen...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.09.2015 ob 11:08 neblameraj gost

        dobro nej ti trbej pokazati vsega tvojga potenciala :) in z vsakin komentaron kazes na keri nivo spadas in ka je brezpredmetno ti pojasnjevati bonton obnasanja lidi in posledicno sportnikov in igralcov in vseh na sportnon dogodki.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.09.2015 ob 16:00 gost

        Glej konj! Z inteligentnim sojenjem san ti hotel povedati to ka nemre sodnik sakšomi keri spreklinja na igrišču dati rdečoga!!!! Če si nemre avtoritete na igišči drugače vzpostaviti je pač nej za sodnika. Samo tvoj IQ ti pač dopušča samo enosmerno razmišljanje. Pa lep dan če razmiš ka to pomeni!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2015 ob 7:31 neblameraj gost

        konj ti je po kobili skako kda je tebe napravo! vupan ka ti tuj zaj razmis bumbar zaostali keri de tu pametoval o iq-ji

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.09.2015 ob 11:20 gost

      se popolnoma strinjam...to da deli rdeče bakovčarom je tudi razvidno iz prejšnjih zapisnikov. vsekakor so bakovci previsoko na lestvici bliža se tudi tekma z muro in vsi vemo da je direkten rdeč karton najmanj 2 tekmi. mislim da so bakovčari napravi poti. le tako naprej saj ste v čeraj zopet pokazali karakter z dvema igralcema manj

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.09.2015 ob 11:26 gost

      Pique je spreklinjal mamo sodinku pa je dobil rdečega in 4 tekme prepovedi(4 tekme je milejša kazen) Igralec ni na igrišču da govori ampak igra

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.09.2015 ob 11:32 gost

      neblameraj si bil na tekmi? ka pa te kak se je žekš obnašo? oz. kak se na sakoj tekmi obnaša? rakičanci či ste popušili z fuzbalon na puni črti nej trbej drugin slabo želeti samo telko.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.09.2015 ob 11:42 gost

      Te pa pitate buzetija ka njemi je vse pravo... san biu na tekmi in se je čulo na drujgo stran igrišča. Igralec se nemre tak obnašate na igrišče. Če pa un misli ka je zvezda pa ka lejko povej ka šče se je ga dno zmoto. Pa nvn zakoj mislite ka bi zdaj sodnik jebo bakovce? Tude Odrance so dobili dva rdečiva pri 1:1 pa so tekmo zmagale. Tak ka Bakovci če bi bili tak močni kak se v mečete pa če bi biu rakičan tak slab kak ga mate bi mogli zmagate tude z dvema igralcoma menje ka so Odranci pokazale ka se da tude tau!

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.09.2015 ob 12:00 bltinske gost

      glede na to ka so bakovce spilale 65 min z igralcoma menje odranci pa 35min je ze razlika, ka si ne gucimo o ton ka je bakovcon izkluco dva lejko poves nosilca igre odrancon pa dva obrambniva.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.09.2015 ob 12:05 gost

      Aja pa če ti izključi obrambniva je tau samo tak očitno za tebe. Te se ti cejla igra podre! Aja tak ka praveš ka Bakovci nemrejo brez buzetija pa krefta špilate? Zanimivo če pa Koren pa Titan gučita ka majo top ekipo, te se tega dva neta poznala ali?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.09.2015 ob 12:13 bltinske gost

      ce bi kda spilau fuzbal bi znau ka defenzivni vezni lezej zamenja stopera kak obratno :) da se spilate samo nej z 2 menje, pa ce bi raduho v odrancaj izkljuco pa balazica bi te vido kak bi se tista tekma odvijala. pa lejko ka koli rpaves al buzeti je seglij eden izmed bosej v ligi taka de jin faliu sto prave ka ne pa tak nevej ka gucij.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.09.2015 ob 12:30 gost

      ne vmešavlite dečke v to ka uprava guči ali pa dela. mislin ka so si bakovci pošteno zaslužili piko.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2015 ob 12:55 gost

        Bakovčari so si včeraj zaslužiti zmago in tri pike. Pohvala za vse igralce, trenera, tehnično osebje. Ja tudi žekž bi mogel dobiti rdečega že tekme prej, pa ni. Sicer pa sodnik že ve zakaj je bil tak radodaren pri rdečih kartonih.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.09.2015 ob 13:18 Gost gost

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.09.2015 ob 16:24 gost gost

      na keroga stranskoga se je pizdo, na palčka?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.09.2015 ob 16:43 Naftalin gost

      Kaj ste naredili z naše Nafte?? Raje vidim, ka gremo v najnižjo ligo pa začnemo od zaćetka z samo domačimi igralci brez enega tujca. Trener Josip Zbiljski, ce si vsaj malo normalen daj sam odpoved, če te že naše nesposobno vodstvo nemre zamenjat. Take rezultate mamo lahko tudi z Hanč Ferijem z Kapce pa Leček Gustijem z Doline in ne rabimo nekega kvazi strokovnjaka z Medžimurja. Zadnji čas, da najdete nekega domačega trenerja. Jaz predlagam Koblencerj, ne vem kje je in kaj je z njim. Ali pa kako Naftino legendo, morda Utroša, Dejan Novak, Leon Imre, mamo veliko domačinov, samo zgleda nihče nima jajc prevzeti to kalvarijo. Zbiljski je z Naftaši nanizal 7 zaporednih porazov, če gledamo še prejšnjo sezono zraven. Vsak normalen klub bi ga že zamenjal, čeprav ni vsega on kriv, saj je tudi ekipa zelo slaba. Pa vsako selo nas že bije, ki ma pet minut časa. Nažalost ne vidim v tej ligi ekipe, ki bi jo lahko premagali. Nažalost sem obupal nad to ekipo in me lep čas nebo na Naftine tekme, vse dokler se ne bo začelo delati samo z domačini brez enega Hrvata. V tretji ligi imeti tujce je norost od norosti. Začnite znova samo z domačim kadrom, pa magari ispademo iz lige. Pa kaj iščeta v ekipi Klajderman pa Bedo??? Klajdo je iz druge mnz preskočil dva razreda in bi naj bil okrepitev. Bedo se pa noče in noče posloviti in se umaknit ter začeti pri Naftinih veteranih. Nimam nič proti vama osebno, nasprotno ampak v to sredino ne sodita. Klajdo nazaj k Graničarju, Bedu k veteranom Nafte. Zaradi mene me lahko zdaj popljuvate pa pošimfate a v večji meri mam prav. Gorgone zakaj podpirate te lenuhe? Bojkotirajte tekme- Naj igrajo pred 20 gledalci pa se bo potem vodstvo mogoče zganilo pa kaj ukrepalo. Če pa ni denarja pa pač v najnižjo ligo pa se počasi z domačim kadrom prebijemo nazaj pa še mogoče do druge lige. Životarjenje v tej kukarca ligi, kjer nas vsi premagujejo nima več smisla. Za začetek pa menjajte Zbiljskega dokler še ni prepozno.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2015 ob 17:26 kukarca gost

        vse imaš prav samo z domačini si fulal. kdo bo igral od domačih prosim povej in kdo bo hodil gledati poraze od domačih samo zamere bodo

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.09.2015 ob 18:39 gost

        gusti leček je pa resno trener na mesti! san meu priliko labdati pod njin, sicer njemi slovenščina glij nejde, je pa velke motivator!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.09.2015 ob 18:08 gost

      NI DNARJA DNARJA NI!!! Adi smolar https://www.youtube.com/watch?v=bChAzMty94E

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.09.2015 ob 19:21 gost

      Joj Mursši so nekaj tiho. Aja glasni so samo po pokalnih tekmah. Go Mura v prvo ligo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.09.2015 ob 20:13 gost

      Ja samo resno, ge pa te prispevek o ton kak so Križevci premagali Muro, aja tou bi se pa na velko pisalo, če bi zmagala Mura, kak eto da so zmagali pa so že mislili ka so v 1.ligi,jaja de trbelo še prle kakše odrance, Beltince ,križevce..itd. zmagati

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.09.2015 ob 20:24 gost

      če bi mura zmagala bi celi teden bila glavna novica. CIFRA MENJAJTE vidin ka že vsak drugi to pravi tukaj?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      08.09.2015 ob 6:31 Brane gost

      Rakičanci fuzbaleri če bi še Kociper živo bi vam z štajerom ogrišče gor zoro.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.09.2015 ob 19:29 gost

        Žuti sramota si Rakočana ti nej ka se tu nekaj gor prosiš,Gutalji spodkopavaš trenerski stolček,uprava blesava te pa še podpera ka ne loči plevela od slame.Groza si seli se iz Rakičana,lejko pa še malo počakaš ka do vse menjali,prvi boš leto ti SRAMOTA SI NK RAKIČANA,TI IN KUHAR PREDSEDNIK.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      08.09.2015 ob 8:56 gost

      Ograček liga,sramota za nogomet,obnašanje,Rusi v Muri pa naj mečejo denar v pijandure

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.09.2015 ob 14:28 gost gost

      nemrem vrvati da ni nobenega komentara o .......

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      08.09.2015 ob 18:38 gost

      V finali mnz sem opazil, da to ni to. Veržej če bi pri 4-0 igral na polno, bi nas dobesedno zmlel. Mislil sem, da so res imeli takrat težke priprave in niso bili dovolj sveži, da bi lahko vsaj malo parirali gostom iz Veržeja. Zdaj v ligi pa se vidi, da je moje razmišljanje čisto pravilno. Verjetno je preveč novih igralcev in še niso dovolj uigrani.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.