https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Ptujčani pred Radgončani in Celjani

10.9.2015  

V okviru priprav na novo prvenstvo, ki se bo v II. SRL začelo 3. oktobra, je RK Arcont Radgona, v radenski športni dvorani pripravil zanimiv turnir štirih ekip.

Poleg gostiteljev ter mladincev celjskega prvoligaša Celje Pivovarna Laško, sta v Radencih nastopila še člana I. B lige s ptujskega območja, Drava Ptuj in Moškanjci/Gorišnica. In v primerjavi s Ptujčani, ki so po zanesljivih zmagah proti celjskim mladincem in v finalu proti gostiteljem, zasedli 1. mesto, pa so sosedje iz Moškanjcev in Gorišnice zasedli zadnje mesto, saj so tesno klonili tako proti Arcont Radgoni kot proti mladincem Celja Pivovarne Laško.

Trenerji vseh ekip so bili zadovoljni, saj so videli številne dobre strani svojih ekip, enako so spoznali slabosti, ki jih je potrebno še odpraviti. Vse tekme na zanimivem turnirju so sodili: Roman Bratkovič, Robert Breznik, Andrej Kumar in Ivan Anderlič.

Rezultati: Arcont Radgona – Moškanjci/Gorišnica 22:21, Drava Ptuj – Celje Pivovarna Laško, mladi 24:20, za 3. mesto: Celje Pivovarna Laško, mladi – Moškanjci/Gorišnica 28:27, za 1. mesto: Drava Ptuj – Arcont Radgona 30:24.

Končni vrstni red: 1. Drava Ptuj, 2. Arcont Radgona, 3. Celje Pivovarna Laško, mladi; 4. Moškanjci/Gorišnica.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.