https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Tekma med Muro veterani in Cankovo Niros brez zmagovalca

Murska Sobota, 14.9.2015  

Na stadionu Fazanerija v Murski Soboti sta se včeraj v 4. krogu 2. Medobčinske lige - člani pomerili ekipi Mura veterani in Niros Cankova, ki sta se razšli z neodločenim rezultatom.

 

Mura veterani : Niros Cankova 3:3 (2:1)

Sodnik: Kučan Bojan

Mura Veterani: Škrbič Danijel, Šalamon Andrej, Gaševič Željko, Gabor Aleš, Kovačec Srečko, Logar Goran, Navotnik Tomi, Gutalj Goran, Bokan Rok, Vrečič Dejan, 18 Buzeti Vinko, Dervarič Goran,  Mešič Matej, Kutoš Ervin, Car Drago, Kardoš Janez, Čarni Tomaž, Cifer Franc

Niros Cankova: Ciz Davorin, Gomboc Andrej, Čontala Filip, Titan Tadej, Kos Aleš, Kutoš Štefan,  Bratkovič Denis, Pugelj Nino, Viher Sebastjan, Kovač Ladislav, Dotto Mario, Lejko Andrej, Šiftar Timotej, Fašalek Peter, Vogrinčič Uroš, Pugelj Silvo, Bonifarti Alen, Kološa Luka

Strelci:

Gabor Aleš, Mura veterani, 10 min

Bokan Rok, Mura veterani, 38 min

Bratkovič Denis, Niros Cankova, 40 min

Bokan Rok, Mura veterani, 78 min

Čontala Filip, Niros Cankova, 80 min

Kutoš Štefan, Niros Cankova, 85 min

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2015 ob 12:00 gost

      MENE PA ZANIMA ŠTO FINANCIRA MURO VETERANE? ALI TUDI ONI JEMLJEJO MLADIN? ŠTO VSE SE TAN PASE?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2015 ob 14:32 ibrakadabra gost

        Ka bi pa tu naj štoj financero? 150€ kelko koštajo sodniki na domačih tekmah pokrijejo s vstopnicami. Drese njim je pa itak Rajbar nabavo. Igralce in trenerja pa financera veselje do fuzbala.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2015 ob 16:28 gost

        ha,ha,ha,ha... vejpa tej velke murine kvazi legende, za Muro si ne bi kopačk mazale,.. očitno ščejo prejk toga kluba prijte do Kuzmiča in ruskih pejnez...

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2015 ob 14:28 gost

      NE MOREM VERJETI, DA ZA MURO IGRATA KUTOŠ ERVIN IN GORAN GUTALJ, TA DVA RES ZA DOSEGO SVOJIH CILJEV NIMATA SRAMU. KUTOŠ KOT PREDSEDNIK LEPO SLUŽIL ZA SVOJO FIRMO , KLUB POSLEDIČNO PELJAL V PROPAD IN GORAN GUTALJ , KATERI DELA ZA HRBTOM NOGOMETNEGA KLUBA MURA IN ODVRAČA MLADE IGRALCE OD MURE IN JIH ZASTOPA, TER S TEM SLUŽI DENAR NA ČRNO, KER NE MORE BITI NOGOMETNI MENEDŽER IN TRENER. KLUBE V 3.LIGE, KJER VLEČE NA MESEC 800 EUROV, PA UNIČUJE, KER MU JE PRIORITETA SLUŽITE DENAR NA ČRNO OD IGRALCEV. NAZADNJE JE POSPRAVIL V ŽEP PRI KOUSU, PRI PRESTOPU V CELJE. STARŠI MLADIH IGRALCEV , ČE VAS POKLIČE GUTALJ, NE NASEDAJTE PREVARANTU. NIKOLI NI DELAL V DOBROBIT KLUBA, AMPAK ZA SVOJ ŽEP.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.09.2015 ob 20:34 ibrakadabra222 gost

      San zadnjič neka čul ka ne plačuvlejo sodnikov, če rejsan telko dobijo z vstopnicami kam te li pejnezi idejo opet k "strokovnjakom" fudbala....eni so sigdar pri koriti prvi.....hehehehe fse lekar ide po stari pouti.............????????????

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.09.2015 ob 13:55 gost

      kelko san ge čül veterani nemajo veze z muro, so svoj klub

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.