https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Veter v laseh ponovno zapihal tudi v beltinski občini

14.09.2015 ob 13:00  

V  sredo 9.9. in četrtek 10.  septembra  2015  se  je  v Lipi in Beltincih  že  sedmo  leto  zapored  odvijala športna prireditev  »Veter  v  laseh  s športom proti odvisnosti«. Projekt je potekal v organizaciji Športne zveze Beltinci in Občine Beltinci.

Prireditev smo začeli 9.9.2015 v Lipi s nogometnim turnirjem. Sodelovale so mladi nogometaši NK Lipa, NK Čarda, ND Beltinci. Po končani prireditvi so nas pogostili z hrenovkami in sokom. Zahvaljujemo se NK Lipi za pomoč pri prireditvi.

V četrtek 10.9.2015 je potekal prikaz in demonstracija juda v osnovni šoli Beltinci. Ob 9:30 uri pa so v parku potekale zabavne in športne igre za otroke iz vrtca Beltinec. Kasneje pa so v Beltinskem športnem parku potekale »Nogomet in igre z žogo« za selekcije U-7, U-9, ter U-11. Ob 17:00 uri pa  so se zbrali upokojenci, kateri so predstavili balinanje in vrtno kegljanje mlajšim udeležencem, potem so pase pomerili med samo v balinanjem in vrtnem kegljanju. Prireditev so vodili: predsednik Športne Zveze Beltinci Andrej Pozderec, sekretar Sandi Voroš ,in  Horvat Denis. Na prireditvi je sodelovalo 140 tekmovalcev in veliko gledalcev.

Na koncu bi se posebej zahvalili Občini Beltinci, ki je poskrbela za hrano in pijačo za naše male nadobudne športnike.

Čestitke vsem športnikom, staršem in drugim sodelujočim ter jih vabimo da se naslednjo leto spet vidimo na vseslovenski prireditvi »VETER V LASEH S ŠPORTOM PROTI ODVISNOSTIM«.

Predsednik Športne Zveze Beltinci Andrej Pozderec

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2015 ob 18:10 gost

      Ižakovčari , vas je nej sran !? Doma si napravite kegljišče , nej ka kak same pijanice odite okouli po drugih vaseh , pa se preseravlete !! doma se včite v tiloši ali smudji !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.