https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Tomažič-Šeruga že deseta okrepitev Nafte

Lendava, 15.2.2011  

Danes je Nafta dobila še eno okrepitev za spomladanski del prvenstva. Pogodbo do konca sezone je podpisal nekdanji nogometaš Maribora in Rudarja David Tomažič-Šeruga. S tem naj bi bilo kadrovanje zaključeno, bilanca Nafte v zimskem prestopnem roku pa je 10 odhodov in prihodov.

25-letni David Tomažič-Šeruga, ki je nazadnje igral v Grčiji za Patras, je deseta, in kot pravijo v Lendavi, obenem tudi zadnja okrepitev Nafte. Igralec sredine terena je bil pred leti velik up Mariborčanov (v sezoni 2006/07 je v vijoličastem dresu odigral 33 tekem in dosegel pet zadetkov), v naslednjih dveh sezona pa je dobil priložnost še samo na 42 tekmah. Lansko sezono je bil posojen v velenjski Rudar, za katerega je odigral 28 tekem ter dosegel dva zadetka.

Foto: Gregor Čiček

10 odhodov in prihodov

Tako kot pred začetkom letošnje sezone, ko je v Nafto prišlo 16 novih igralcev, so se velike igralske rošade zgodile tudi pred spomladanskim delom sezone. Tako je iz Lendave odšla deseterica - Jože Benko,  Rok Buzeti, Tomaž Murko, Aleš Čeh, Peter Gerenčer, Konstantin Vassiljev, Nino Vöröš, Erdžan Bečiri, Miha Kokol in Jernej Repina.

Na drugi strani pa Nafto okrepilo kar deset igralcev - Nemanja Jozič, Dejan Komljenovič, Luka Prašnikar, Rade Jovanovič, Miha Korošec, Agim Ibraimi, Sait Idrizi, Igor Lazič, Nikola Oluić in že prej omenjeni Tomažič-Šeruga.

Preberite tudi:

- Štefan Šömen postal še četrti predsednik Nafte v pol leta

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.