https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zaključna prireditev ob Evropskem tednu mobilnosti v Ljutomeru

Glavni trg Ljutomer, 23.09.2015 ob 7:00  

Ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti so včeraj v Ljutomeru, pripravili še dan brez avtomobila.

Na Glavnem trgu  so za otroke in učence pripravili različne igre, tečaj nordijske hoje, simulacijo prometne nesreče in reševanja, razstavo fotografij in podelitev nagrad za najboljšo fotografijo, prestavitev rezultatov igre prometna kača, sprehod s stanovalci DSO Ljutomer, demonstriranje pravilnega nameščanja čelada na glavo otrok, ter razglasitev rezultatov akcije »Pripelji srečo v službo«.

V akciji »Pripelji srečo v službo« je sodelovalo 57 udeležencev iz sedmih podjetij in javnih zavodov z območja ljutomerske občine, ki je skupno prekolesarilo čez 11.150 kilometrov. Največ so prekolesarili zaposleni DSO Ljutomer, največ udeležencev akcije pa so zabeležili na OŠ Ivana Cankarja Ljutomer.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2015 ob 13:31 milena gost

      Hvala lepa za tak teden mobilnosti, ko na glavni trg priletijo tovornjaki in tam brnijo, da je smrdelo po celem trgi še potem, ko so se že odpeljali. Kaj ne vedo nič več drugega pokazati, kot rezanje enega starega avta? Takšne prikazi sodijo v mesec požarne varnosti. Da bi potem vsaj nekdo temeljito počistil trg! Še danes so na mestu, kjer so sekali avto ležali drobci stekla in nekaj drugih odpadkov! Očitno občina pozna neko mobilnost samo nekaj dni v septembru. Če hočejo kaj dobrega narediti za navadne občane, ki smo vsak dan na trgu, naj enkrat končno naredijo red, da ne bodo malo večji otroci s skuterji in kolesi divjali po trgu sem in tja, da sploh več ne upaš iti po trgu!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.09.2015 ob 18:22 Gasilec gost

      Milena, upam da ne boš kdaj ti rabila rezanja iz avta, tega ti ne želim. Mogoče je bil prikaz dober za to, da bo marskido kdaj sedel raje na kolo kot za volan. In to ni bilo samo rezanje, temveč prikaz reševanja ponesrečanca v prometni nesreči, s čimer se ljutomerski gasilci žal prevečkrat srečujemo in zato bi lahko malce bolj cenili naše veščine.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2015 ob 23:16 mama gost

      moji otroci t adan niso šli v vrtec. Ker ne dovolim da se jih izkorišča za namene kot je predstavljanje mobilnosti in to izključno samo v tednu mobilnosti 1x na leto.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.