https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški tenisači uspešni na več prvenstvih

23.9.2015  

Objavljamo rezultate mladih murskosoboških tenisačev.


Pretekli konec tedna je na Ptuju potekalo odprto prvenstvo v tenisu do 12 let. Iz Teniškega kluba Murska Sobota sta se turnirja udeležila dva igralca, Max Horvat in Žiga Švec v kategoriji posamezno B-turnir.

Horvat je izpadel v prvem krogu, komaj 9-letni Švec pa se je uvrstil v finale, kjer je izgubil proti Tomažinu iz Litije.

Mladi Švec, ki prihaja iz Lemerja, je na Slovenski teniški lestvici uvrščen na 59. mesto in je najvišje uvrščeni 9-letnik v Sloveniji.

Prihodnji vikend, se bodo udeležili turnirjev po vsej Sloveniji tudi ostali člani teniške šole Murska Sobota.

Odprtega prvenstva do 14 let, ki bo v Mariboru se bosta udeležila Žan Berden Runjak in David Klar. Tekmovalci mlajših kategorij pa se bodo v Ljubljani na turnirju MIDI tenis potegovali za nove zmage in izkušnje.  Turnirja se bo udeležilo kar 5 članov teniške šole MS. Med deklicami bosta tekmovai Lana Hillbrand in Katarina Škraban, med dečki pa Roko Kolmanič, Vid Suhodolnik in Timotej Ilič.

V soboto, 26. 9.2015 bo na teniških igriščih v Murski Soboti potekal zaključek rekreativne teniške lige. Liga se je igrala v dveh kategorijah. Zmagovalec 1.ranga je Uroš Kovačec, v 2.rangu pa Andrej Vidmar.

Še novica iz profesionalnih turnirjev.

V Seoulu na 500.000 dolarjev vrednem WTA turnirju nastopa prav tako članica teniškega kluba Murska Sobota, Andreja Klepač. Andreja nastopa v konkurenci dvojic z Larro Arruabarreno. Kot prvi nosilki turnirja, sta v uvodnem krogu premagali Tajki Lertpitaksinchai/Plipuech z rezultatom 6:2 6:1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.