https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Benko osvojil prvenstvo AAT/UIM 2015

24.9.2015  

Sobočanec Benko postal prvak v kar dveh kategorijah.


V soboto in nedeljo so na Hrvaškem, in sicer na otoku Viru potekale finalne dirke prvenstva AAT/UIM 2015. V odprti kategoriji Runaboat GP je Prekmurec zasedel 2. mesto, drugi najboljši pa je bil tudi v kategoriji Runaboat Stock. Vse to je zadoščalo, da je Benko osvojil prvenstvo AAT/UIM 2015 in postal prvak v obeh kategorijah.

Kot je povedal Benko on koncu sezone, mu ob lepem vremenu, dobrem razpoloženju in res napetih dirkah, ki so ga spremljale tekom sezone, ni preostalo drugega, kot da prinese oba naslova domov v Slovenijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.