https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Legendarna blagovna znamka Rog ima novega lastnika iz Dobrovnika

25.09.2015 ob 9:30  

Nekdaj najbolj priljubljena blagovna znamka Rog med kolesarji v državi, ima od včeraj novega lastnika.  Za 45.100 evrov jo je na javni dražbi kupilo podjetje Fura iz prekmurskega Dobrovnika, ki se ukvarja s prodajo in vzdrževanjem električnih koles.


Blagovno znamko je pred šestimi leti na javni dražbi iz stečaja družbe Rog kupila ljubljanska družba Notik&V za 80.000 evrov. Včeraj se je za Rog potegovalo več interesentov, saj so za dražbo vplačali kar 20 varščin. Izklicna cena pa je znašala 1000 evrov. Drugi najboljši interesent je za blagovno znamko ponudil le 100 evrov manj, torej 45.000 evrov, poroča spletni portal finance.si.

Foto: novice24.si

Družba Fura je bila ustanovljena februarja 2011 in se ukvarja s prodajo in vzdrževanjem električnih koles. V javnosti pa je znana predvsem po tem, da so razvili poseben sistem polnilnih postaj za baterije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.