https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 15. kolesarski maraton Občine Puconci prevozilo več kot 300 kolesarjev

29.09.2015 ob 13:00  

Športna zveza Puconci je skupaj z drugimi soorganizatorji organizirala že 15. rekreativni kolesarski maraton Občine Puconci.


Tradicionalnega rekreativnega kolesarskega maratona, ki poteka v sklopu Slovenija kolesari se je letos udeležilo čez 300 prijavljenih kolesarjev iz vseh koncev Slovenije, Madžarske, Avstrije in Hrvaške.

Tudi letos so kolesarji premagovali štiri različne proge in sicer 17 kilometrsko, ki je bila primerna za družine, 30 kilometrsko z dvema vzponoma, ki je bila primerna za rekreativce, ki občasno kolesarijo in 50 kilometrsko s štirimi vzponi, ki je bila primerna za rekreativce, ki redno kolesarijo ter 67 kilometrsko s sedmimi vzponi, ki je bila primerna za dobro pripravljene rekreativce in tekmovalce.

Med udeleženci sta bila najstarejša Irena Fartek iz Puconec (letnik 1936) in  Anton Vöröš iz Murske Sobote (letnik 1935). Najštevilčnejša ekipa je bila ekipa kolesarjev Tondacha Boreci, bilo jih je 19. Najstarejša udeleženca in najštevilčnejša skupina so prejeli pokale, vsi pa praktično nagrado ter malico na cilju. Ob tem so se vsi udeleženci lahko okrepčali s hrano in pijačo na zelo dobro založenih postajah v Beznovcih, Šalamencih, Prosečki vasi in Pečarovcih. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2016 ob 8:54 timi je rekel ste slabi gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.