https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Akcija »Pomoč beguncem« in prostovoljstvo

29.09.2015 ob 14:00  

V sodelovanju z Župnijsko Karitas Turnišče in Rdečim križem so se v Zavodu Koušta odločili za akcijo »Pomoč beguncem«. Zbirali bodo predvsem higienske pripomočke, vodo, konzerve in vse za otroke.


Zbirno mesto bo v prostorih Večnamenskega centra, in sicer: 

  • v torek, 29. 9. 2015, od 7. do 15. ure;
  • v sredo, 30. 9. 2015, od 14. do 18. ure in
  • v četrtek, 1. 10. 2015, od 14. do 18. ure.

V namestitvenih centrih Gornja Radgona in Lendava potrebujejo prostovoljce, zato prosijo za pomoč. Če ste pripravljeni pomagati, pokličite v eno izmed zgoraj navedenih humanitarnih institucij ali pa na Zavod Koušta, kjer boste dobili dodatne informacije. 

Zavod Koušta, Župnijska Karitas in Rdeči križ Turnišče

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2015 ob 14:48 lajkoš gost

      Što pa je meni pomagal gda san izgubil slöjžbo ?Na zavodi nej san nič dobil ka me je nej mel prijavlenoga mogel san se znajdi bilo kak .Ali država in ustanove so in se gdaj tak brigajo kak za naše rejveže ?Hrnili mo jih te do pa nas klali ?Jok ne pomagam celo pa takšin .Konzerv birkečij nemam svinjski narejzek pa raj san pogen in moj pes .Naj pomagajo premožni in tisti ki so tak po forimaj zagovarjali begunce

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.09.2015 ob 17:02 muk gost

      Ha Begunci so Zakon tem kristošon trbej dati paštete in to brez svinskega mesa. Me zanimle kako bi oni odreagirali v njihovi veri če bi tja prišli krščaniki. Ntirati vse te vodilne v tri pi..e materne.

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2015 ob 17:20 gost birkoš gost

      Stran z nestrpneži, nepoznavalci, egoisti itd. ,takšni ste se pokazali komentatorji.

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2015 ob 17:28 gost

        vsak ima pravico do svojega mnenja pa tudi če to ni tebi pogodu.Marsikdo je bil zadnji čas v življenju za marsikaj prikrajšan.Tisti iz Mure že vejo o čem govorim.

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2015 ob 17:53 pörköt gost

        gost birkoš @@@ Ti si najprle na Sioli prešti pod tejm naslovom ka se dogaja .# V nemških azilnih domovih islamisti ustrahujejo kristjane # .Torej ne kupini se in če si tak dober si pripelaj enih deset musličov domov .Ti ki si tak velki poznavalec le česa ?

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.09.2015 ob 18:42 kužek--doga gost

      župnijska karitas? Brejst ma karitasovo pomoč , pri klarisi !?tudi oni so jim pomagali . , pa je ven prišlo , kakšna je bila pomoč ! maličko dejte bo ! na koušto, kak trbej delati !?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.09.2015 ob 20:05 musli gost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.09.2015 ob 20:10 mujo gost

      halo,so to begunci z ipaid6-sra..ta mamo dost revežev v Sloveniji pa ne dobjjo nić ali otroci od staršev brezposelnih haha naj grejo v svoje države z to vero.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.09.2015 ob 20:58 džemo gost

      VSI, KA IMATE TAKO RADI BEGUNCE - KOMLET Z DRŽAVO, ZAKAJ NE DAJETE ŠOTOROV IN NUDITE STREHO UBOGIM SLOVENCEM, KI SPIJO POD TROMOSTOVJEM? ZA SLOVENCE NI POMOČI, TEMUBOGIM Z TELEFONI, najnovejšimi, pa bi dali še več, zakaj niste pomagali našemu jugo narodu, seljaki jedni!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.09.2015 ob 21:06 gost gost

      BIRKOŠ, tebi znan poleg sužbe rdeči ktiž, pa karitas še domov vozita pomoč

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.09.2015 ob 21:19 kisila župa gost

      BIRKUŠ še ne vej ka je življenje .Verjetno je še Hotel Mamas & Papas polni penzion ,ali pa de študiral do 30 leta .Kak je velki humanitarec nemaš kaj .Bogi si je rejsan

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.09.2015 ob 21:54 IMRE gost

      birkoš, tij si verjetno veliki poznavalec islamizma, kelkin z mure si pomogel, dapoveš besedo nestrpnež, pazi kaj poveš, normalen človek gleda normalno na problem, ti pa poslušaj Mrklovo, ki je vse zajebala, sedaj, ko bo pa zaostrila zakon o beguncih, boš videl, kaj se bo godilo po Evropi, MADŽARSKI predsednik ORBAN DE ZA 10 LET HEROJ eVROPE!!!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.09.2015 ob 22:41 gost

      jebala vas mura pa jebali vas slovenski brezposelni. što se ne vej san znajti si je san kriv. socializem je mimo ka bi van država pomagala, zdaj smo v kapitalizmi. tisti ka ste srmačeki se komout pridružite ten kolonan migrantov pa lepou v nemčiji dobite delo. ite v pizdo vsi po vrsti. enin resni nikaj ne paše. tou ka se je pou balkana v nemčijo odvleklo pa tan mafijo zganja van je vseeno. povejte mi kak se tej primitivni migranti razlikujejo od vas primitivnih prekmurcov? puna avstrija pa namčija sta vas, pa tan delate najbole posrana dela kere neščejo delati domačini. zdaj ste s svojo blesavo pametjo dokurčili vsen tan pa vas ščejo zamenjati s temi muslimanami. očitno se nemcon zdijo boukši tej migranti od vas prekmurcov brezsposelnih. ka se pa mjre tiče pa njin pomoči. što je še zdaj po telkih propadaj še vedno tan zaposleni si niti nika boukšoga ne zasluži. ite rajši v avstrijo na njive delat. tan do vas glih tak v glavo jebali ali do van bar za tou plačali.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.09.2015 ob 22:46 gost

      toga kretena orbana si pa tudi lejko vsi ka za njega navijate domov pelate. ite ta na mađarsko če van je tak tou fajn pa delajte cejle dneve za 300€ ali pa doma sejte brez podpore. tan je li še veselica na ton področji. pri nas ste zaradi naše situacije v šoki, tou ka pa orban svojomi narodi dela pa van je herojsko delo. orban bi vas prekmurce tak zradiro kak hitrler. pijtajte malo porabske slovence ka se počutijo. in vij te li še dale za njega navijali. kao njemi se ide za varnost ka ograjo postala. takših kak zdaj se odijo ma on že zdaj pou države, pou lidij na mađarskon je cigijov keri se itak ne razlikujejo od teh muslimanov. tak li dale navijate za njega pa bojte veseli kak je orban car. gda van na muri mejo potegne pa v mađare spremeni te te vidli kak je tou gda moreš živeti s 300€ plače na mesec pa cejle dneve za tej pejnaze delati. jebala vas mađarska pa orban.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.09.2015 ob 22:55 gost gost

      dva prethodnika, bog i bogme, či bi bilij pod madžarami, bi nan boljše bilo, prešti si knjigo od firera brkoja, to zdaj sledi po 70 letih, so pa včasih tudi cigani boljši, poglej prekmurske, so ponosni, da so cigani.... KAJ PA SLOVENSKI BELI CIGANI, nisi slučajno tudi ti med njimi, ti so problem slovenije, jebote inozemstvo.....

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.09.2015 ob 22:57 LFL gost

      Birkoš ti si nepoznavalec - - --naivnež plitvi.Moram povedati da sem eno leto delal z ISLAMSKO bagro. TO so gnoji od gnoja to je še predober izraz za njih. Najbolj me čudi da jih VELE PAMETNI NOVINARJI na meji ne čakajo v majicah z napisom TUDI JAZ SEM ČARLI. IN tudi vsi tisti ki se vam MUSLIJI smilijo. RAD bi bral vaše komentarje čez 1 leto.Me prav zanima kdo prevzel odgovornost za KAOS ki bo nastal..ŽIVI BILI IN VIDELI

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      29.09.2015 ob 23:46 karči gost

      gost LFL-ala ti vera, točno, za leto dnij bomo točno videli , strinjam se s tabo, samo, DA JIM MERKLOVA zrikta novi zakon za mesec dnij, te vidli, kak do kapale nedolžne žrtve. Pijtan pristaše islamistov, kaj bi mi počeli z 10000 begunci, Politiki bi dali ostavke, vi pristaši bi pa prevzeli bliski istok, budale jedne!!!!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.09.2015 ob 23:49 haha gost

      Najbolj bizarno je da so največji podporniki naseljevanja muslimanov, ravno ateisti, z enim samim namenom, nagajati katolikom. Primitivno . Sam sem imel poplavljeno hišo pred dvemi leti, bil dva dni po tv - ju, pa ni bilo enega Slovenca ali Bosanca živečega v Sloveniji, ki bi me vprašal..čuj, ti imaš kje za prespat ? Pa kje boš spal dokler se ti hiša ne posuši itd..malo morgen..eno dekle in njen brat z Gorenjske sta bila edina, ki sta prišla z oblačili in hrano ( ob Karitasu oz. rdečemu križu ), pa vojska se je ustavila in vprašala če potrebujemo pomoč, ostali so pa hodili fotke delat pa zijala past . Ja SLovenec SLovencu hudič, tujcu pa za 5 min. pozornosti na kolena pade..no to nas še čaka, padanje na kolena 5 - krat na dan in to zaradi zaplankanih ateistov, ki so v večini bili vsi krščeni ;) .

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 9:39 gost

        če je ateist bil krščen pri svojih par mesecih je tou nej njegova krivda in se iz toga nemaš kaj smijati, lejko se samo zgražaš nad ten ka blesavi straši dovolijo ka jin onečasti nekši glupan v ženski obleki in zaznamuje njihovoga otroka za cejli život ter ga neprostovolno vpiše v nekšo sranje od verstva. te pa še napišeš ka so ateisti zaplankami. ka tebi v glavi špila? hitro nakaži cerkvi neka keša ka se boš lepše počuto.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      30.09.2015 ob 9:36 gost

      če bi bilo po moje bi vse muslimane skupaj s kristjanami pa ostalimi v pravljice verujočimi lidmi na en velki otok odpelo pa se te tan na samon lejko do konca med sebov spokolete zaradi teh vaših primitivnih ver. te bi verjetno normalno pa trezno razmišljajoči lidje meli mer pred vami "verniki" in vašimi verami kere so krivci za več ali menje vse sranje na ton našon planeti.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      30.09.2015 ob 10:28 gost gost

      Točno, vere so krive za vojne, iz zgodovine povzeto, tej krščani, če bi vsaj 10 božjih zapovedi vedeli, naj se vsaj naučijo od pete(5) pa do devete zapovedi, ne pa da so po teh zapovedih najhujši. Vcerkev pa hodijo kontrolirat, kak je što oblečeni, pa tutkat, ka je ge novega, te pa na Boga pozabijo, Kristjan, tako kot vsak drug človek moraš biti po duši in srcu ne pa po materialnih pokradenih dobrinah, poglejte afero zvo in poštene vlagatelje, ki svojega denarja nikdar ne bodo videli, to je krščanstvo, da so cerkve na dražbah!!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      30.09.2015 ob 10:54 gost

      krščanska vera je glih tak sprevržena pa pokvarjena kak muslimanska, zato se pa med sebov ne trpite. zaradi band pokvarjenih pa zavedenih ovc ka vrvlejo v nekše izmišljotine trpij cejli svejt. sam drek trousite po svejti. kama koli po svejti so gda koli v zgodovini prišli kristjani ali muslimani je nikdar nikaj dobroga na konci nej gratalo. krščanska vera je kao puna ljubezni pa sočutja pa milostljiva pa ne ven ka še vse nej, mj kurac je. glih tak kak islam ali ovi bar toga ne skrivajo in nemajo svojo vero zavito v celofan kak kristjani keri so največji hipokriti na ton našo pokvarjenon planeti. naj že ednouk nešče tisto tipko stisne ka se malo spuca tej planet od vsega sranja pa ka se lejko začne na nouvo od začetka.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      30.09.2015 ob 13:01 gost

      te boš (tij primitivno budalo ) prvi mrtev ! nemaš pojma o verstvih , njenih pomenih in nenazadnje si siromak--koudiš !!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 14:06 gost

        pomen verstev je edino tou ka dela lidij noure pa jih vozi kakovce naokouli. in tu zdaj nej trbej meti nekšoga pojma o verstvaj, zadosta je ka si preštejš prvih par strani svetoga pisma ali korana ali kere koli druge takšne zbirke pravljic pa takoj gor prideš kama pes taco moli. tisti ka tomi vsemi vrvle tisti je srmaček pa koudiš.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      30.09.2015 ob 13:47 gost

      Mene ne zanima kera vera je kakšna . Eni kurčevi MUSLIMANI mi pa tudi ne bojo vsiljevali NJIHOVEGA SRANJA. Vsi ti prebežniki bi bili lahko ratoborni tam dol na njihovih kriznih območjih ,ne ka se tu kučijo in brez vseh dokumentov so namerno.Nekaj tisoč blesavih EU voditeljev so preštudirali v NULO,zdaj do pa delali sranja ,ob podpori PRIMITIVNIH NOVINARJEV ki jim pihajo na dušo. KO bojo začeli sekati glave kot je to njihova praksa me zanima o čem bojo takrat pisali. Vsi bojo pod drugimi imeni ali vzdevki - - - skratka krivca ne bo. Dasoji pa itak imajo nakradeni NAŠ denar in bojo z njim SPIZDILI ,raja pa se naj znajde - - sprejme ISLAM ali pa adijo glava

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 14:12 gost

        se trinjan ka trbej red napraviti pa nej dovoliti ten cirkusanton ka tak prousto lejčejo po evropi. samo takšna panika kak jo eni zganjate s ten sekanjon glav pa vsiljevanjon islama, vej pa malo zbrodite s temi vašimi glavami. če je ta vaša vera tak slaba pa če ste vij vsi tak slabi verniki ka te fčasik prešaltali v islam zaradi toga ka je v evropi par milijonov muslimanov te itak boukše ka tou vaše krščanstvo doj zaprejte pa se sami prosite ka vas v islam sprejmejo. kakšni ste vij tou verniki ka vas sakša ta malenkost tak iz tira vrže. zadnjič so objavili podatek ka je trenutno uradno v nemčiji 56% kristjanov in 5% muslimanov. če pride v nemčijo še en dodaten milijon muslimanov de jih komaj 6%. če jih v celo evropo pride dva milijona jih sploj opazili nete ka jih že zdaj živi 10x več med nami. tak ka henjajte paničariti pa ite rajši v cerkev na dva očenaša.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      30.09.2015 ob 15:15 lajkoš gost

      - )22:49@@......Z takšin kak si tij in tvojim IQ si jes ne bi niti rijti obrisal edijno lejko se na tebe poščijn

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      30.09.2015 ob 15:21 gost

      - 14:12------ Alo iz kakše rijti si pa te tij prišel ?Ka pijšeš nekše lintanije pa pametüješ či si včešnjeni kak šalabakter .Rad bi dočakal den ka boš te pijsal gda de se začelo sranje z muslimani po Evropi .Pazi ka ne do tebi tej tvoji glavo dol z ramena zeli ne boj tak prepričani .Lejko se njin komot pridružiš vsaki dela ka šče .Končno pa ka mo z tebov debatiral če si načiši od nas

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      30.09.2015 ob 15:54 gost

      tele mamino zgornjo, tij se itak neboš nigdar srejčo z muslimanami ka v tvojo vukojebino bougi za hrbton itak nedo prišli, niti do tou vukojebino najšli tak ka si lejko brez straja. od veške table si itak nigdar še nej biu zabačenec. rejsan san načišni od tejbe tou maš praf. nej san primitiven, nej san ignorantski, nej san zabiti, nej san kristjan, pa ne živen v vukojebini. pa če de se resno celou mogouče gda začnola kakšno sranje z muslimanami srčno vüpan ka tejbe med prvimi zgrabijo pa nas rejšijo zabite golazni. glede na komentare ka jih zadnje čase strejlate pravi kristjani so mi tej loleki muslimanski sigdar bole pri srci. ne ven če se ne vpišen v islam. samo iz inata ka mo vas bedake dražo.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 17:47 tibor gost

        - 15:54 $$ . Alo bijk .Ka pa se tij gor prosiš ? Tij se lejko prepijšeš v Jehovca ali bilo kama pamet de ostala dele na mrtvoj točki .Potreben si pomočij in si ne pripoznaš .Gnes den je vse povsod dosti ustanov ,ki nudijo razgovore in psihično pomagajo seveda če se človeka še kaj prijme .

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      30.09.2015 ob 18:37 Proti gost

      Ja ja zdaj jin trbej pomagate na konce do nas pa oni preganjale. Ka te mijslite ka ido tej lidje kama na pamet tej točno vse znajo kama morejo ite ka tou je poslano od tan. Kere pa je slabo oblečene niti eden pa kakše telefoune majo tou si naše lidje nemrejo privouščtine. En je celou izjavo ka je dole prodal hišo ja ale kome če je porušena ka je te cigel odavo što ti pa gnes den na vojnon območje kujpe porušeno hišo tau je samo larifari. Rajše naj povejo ka ščejo napravite eno vero nej ka se tu siromake delajo. Pa iz Pakistana,Iraka,Irana nemreš samo tak prijte peške brez kondicije tou vse natrenejrani tou so nej siromake tou so vojaki pa takše lidje. Boumo se pijtale za par lejt kda do lejtale z puškami kak dole samo te de več prekesno

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      30.09.2015 ob 20:42 gost

      V Evropi je čez 50 milionov Muslimanov.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2015 ob 21:21 terme gost

        ka se ne bi mantrali z zbiranjem potrebščin jih rajši peljimo na nekajtedensko rehabilitacijo v Terme 3000 , tan do si lejko naročili tudi "ala card" menuje ka nedo ešče z gestijon meli probleme . Te pa da do se tan navolili pa še malo za popotnico kakšni 1000 € . Vej pa tej naših 290.000 živečih na robu revščine pri 2.000.000 prebivalcev sploj nej pomembnih , kak razlaga združena levica in njim podobnih !

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      01.10.2015 ob 7:56 GOST gost

      Ka ješče spluj problem v tuj zaf..... državi? Te nan gučijo, kelko naroda živi na robi preživetja, kar naenkrat pa rezervnih postel, pa hrane, pa denarja na PRETEK! Znamo, ka se politiki iz nas norčujejo, če gredo na volitve, dobijo, nekaj časa drmajo, potrošiti nemajo kaj ka se zašenki(nek evrček)nasunejo,ZAŠENKI TELEFONIRAJO, če pa slučajno pride do predčasnih volitev, pa jih čakajo stare službe(vsaj večino), Mi na vadni smrtniki to lahko počnemo? ZAKONE PA SPREJEMAJO SEBI V PRID. Zakaj???? Ker vedo, da ne bojo med socialnimi problemi Od teh 4000 evrov plače z dodatki pa jim ja mora ostati vsak mesec vsaj 2000 x 24 mesece(povprečni mandat) je 48ooo EVRČKOV ČISTEGA Z SEDENJEM V PARLAMENTU, NATO PA ŠE 6 MESECEV BREZ SEDENJA, PA JE NEKAJ ČEZ 60000evrčkov. pa deljeno 500 na mesec(povprečna penzija) in tako imajo 10 let penzije plačane. KAKO ENOSTAVNO, PA NIČ TRUDA ZA VELIKE PARE - JEBEMTI SISTEM!!!!!!! in KAM SO PRIPELJALI DRŽAVO OZIROMA VSAJ 50% poštenih državljanov? V P.... MAT...!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      01.10.2015 ob 8:29 gost

      Gost 7:56, to kar si povedal, politiki že vse vejo ( posebej levičarji) in bodo kljub temu spet zmagali na volitvah. Nič ne velja govoriti, pisati, mirno protestirati, sveče prižigati... oni raumejo samo silo ( granitna kocka v glavo) , potem se komaj nekaj premakne.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      01.10.2015 ob 8:38 gost

      Ha ha je naboljše povedal, za žrtve poplav ni denarja, zastarele bolnice, hospic, za otroke sposebnimi potrebami, oboleli za azbestozo, itd. ni denarjw, celo zamaški se zbirajo, takoj je pa denar za migrante, rome, afričane, azilante, ...Zdaj imamo to, da smo izvolili levico, bravo Orban in njegova desnica.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      01.10.2015 ob 9:29 gost gost

      Zdaj se še pa tou pojavi, keri do pri nas ostali, do še doubili delovna mesta, samo ka nekateri delodajalci izigrajo državo ali jim pa ponudijo take pogodbe(samo, da vsi imajo asek), da bo vse lepo in prav, Poštenemu državljanu, dobremu delavcu pa to odrekajo. Poglejte kaj delajo nekateri privatniki, ker so pa povezani z inšpekcijami, pa to tako je. Zato tako je, vse to pa nekdo dovoli - politika, ki skrbi za svoje žepe, pred volitvami bi imeli novo državo, po volitvah smo v istem sranju!! ZAKAJ??? KER GREMO SAMO LEVO IN DESNO - NE NAPREJ, DESUS PA JE STALNI GOST NEZAMENLJI, LAHKO PA ZAMAJA IN RAZDERE BILO KATERO KOALICIJO!!! KAREL je zakon!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      01.10.2015 ob 9:37 9:29 gost

      Či ščiš gnes uspeti v državi moraš biti suženj, da z delom preživiš, ali pa lopov, beli cigan ali prevarant!! Stare vrline ti gnes ne pomejnijo nič, edino či napijšeš knjigo o njih, to ti pa nihče ne kupi, ker je snov zastarala.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      02.10.2015 ob 14:04 LFL gost

      z LEVICO u 3 p.... m..... naprej.Vsi bedaki ki volite levo GAMAD malo se zamislite. Za naš SLO narod nimajo nič in se tudi nič ne najde, za vse ostale pa je VSE od SOČUTJA naprej itd...itd itd glih toliko da jim ne delijo PARTIJSKE KNJIŽICE beguncem mislim ker jim vse ostalo v rit rivajo. ORBANA namesto MERKLOVE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.