https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Otvoritev Petrolovega bencinskega servisa na Plesah v Murski Soboti

Murska Sobota, 01.10.2015 ob 7:00  

Včeraj je družba Petrol na Plesah oziroma ob Panonski ulici v Murski Soboti uradno odprla nov bencinski servis. Ta je nadomestil prejšnjega, ki so ga zaradi gradnje podvoza morali porušiti.

 

Zbrane sta v imenu podjetja nagovorila Matjaž Šifkovič, direktor za upravljanje in razvoj prodajnega mesta in pa Stanko Rak, direktor Petrol Maloprodaja za Vzhodno Slovenijo, v imenu MO Murska Sobota župan, dr. Aleksander Jevšek.

V družbi petrol se zavedajo dobrodelnosti in družbene odgovornosti, zato so ob tej priložnosti podarili ček prijaznosti mursksooboškemu Kriznemu centru za mlade. Borut Horvat, ki je donacijo v vrednosti tisoč evrov v imenu Kriznega centra za mlade prejel iz rok predsednika uprave Petrola Tomaž Berločnik, se je zahvalil županu in MO Murska Sobota za njihovo pobudo.

Popoldne pa je ekipa desetih sodelavcev Petrola v sklopu akcije Vračajmo družbi je v Hiši sadeži družbe v Murske Sobote uporabikom družbe polepšala njihove prostore z beljenjem hodnikov in premazom betonskih tal.  

Poslovodja enote je Aleš Bagola, ki je prejel simbolični ključ. Lokacija je po besedah Raka dobro obiskana in že beležijo dobre rezultate.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2015 ob 9:03 gost

      Stanko Rak je velik mutibarič.. Kar precej kuvert odpre pod mizo od najemnikov..

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.10.2015 ob 12:40 super gost

      Tale gospa , ki je vodila otvoritev , bi morala biti šefica tega servisa! Ona izgleda najbolj primerno , za tole mesto !!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.10.2015 ob 18:15 slovnica cvek gost

      1) Ej, celec, vlakec vozi OD lokacije - DO lokacije, nej IZ Trga kulture. Ge pa je te ta lokacija V Trgu kulture, ge se čaka? 2) Ka so li noGtranje igralnice? 3) Ponujali te počeni kostanj (plod), nej pečene kostanje (drevesa). Slovnica ti nejde pa si nekše mađister (skoraj dvojni doktor znanosti) :) Henjajte se brukati s takšnimi reklamami pa rajši dale gnojšnico polejvajte to ljudeh šterih ne marate.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.10.2015 ob 20:47 bs gost

      čudno, ka nigi nega šefice na slike.. ;)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.10.2015 ob 15:44 gost.. gost

      Zaposleni so ta pravi...ha ha ha...Bagola je celo famijlijo not potegno...če glih si to ne zaslužijo....nihče od zaposlenih v tem objektu, si tega mesta ni zaslužil...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.10.2015 ob 16:14 bs gost

      Šefica je dosta telefonirala,pa še slabo frizuro je mela ;-)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.10.2015 ob 11:37 gost

      Lejko , ga je ---notri mejla ?????

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.03.2023 ob 17:39 Gustilelj gost

      Rak Stanko je poštenjak.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.