https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nekdanji nogometaši Nafte ovadeni zaradi nameščanja tekem

17.2.2011  

Kot poroča Vestnik, so policisti zaradi stav ovadili štiri osebe, po neuradnih informacijah so med njimi najmanj trije bivši nogometaši lendavske Nafte: Erdžan B., Dušan B. in Klemen M. Sedanji nogometaši Nafte pa so včeraj s 7:1 premagali tretjeligaša Veržej.
 
Kot je za Vestnik spletni povedal sporočil Drago Menegalija, tiskovni predstavnik slovenske policije za področje kriminalitete, je policija v veliki meri že zaključila z zbiranjem obvestil v zadevi, ki se navezuje na mednarodno preiskavo manipuliranja rezultatov nogometnih tekem. po neuradnih informacijah so med njimi najmanj trije bivši nogometaši lendavske Nafte: Erdžan B., Dušan B. in Klemen M. Pod drobnogledom policistov pa so domnevno vsaj še trije nekdanji igralci Nafte – menda dva branilca in vratar.

V preteklosti so se v Lendavi dogajali čudni rezultati ...

Visoka zmaga proti Veržeju

Včeraj so na igrišču z umetno travo v Lendavi pod reflektorji nogometaši Nafte odigrali še predzadnjo preizkušnjo pred začetkom spomladanskega dela prvenstva. Pomerili so se s tretjeligašem Veržejem in ga brez težav ugnali s kar 7:1. Z dvema zadetkoma se je najbolj izkazal Ibraimi, po enkrat pa so zadeli še Jovanovič, Oluić, Balažic, Vaš (11m) in Tomažič-Šeruga.

Še eno generalko bodo Lendavčani imeli v soboto proti Muri 05 na štadionu Fazanerija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. lepi
      17.02.2011 ob 11:03 lepi

      Ka do pa li zdaj delale, ka se iz dugov skopajo? Zdaj do še nameštalke :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. skrbina
      17.02.2011 ob 15:50 skrbina

      @lepi od gnes naprej pa stavlan samo praute nafte ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.