https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Radencih na delu grafitarji, v Murski Soboti tatvina goriva

17.02.2011 ob 9:54  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, tri poškodovanja vozil na parkirnem prostoru, povoženje divjadi in pridržali dva kršitelja. 

Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, tatvino, ogrožanje varnosti in nasilje v družini. V Radencih so neznanci s sprejem poškodovali fasado objekta, v Murski Soboti je bila obravnavana tatvina goriva, v Ljutomeru poškodovanje ključavnice in v Gornji Radgoni ogrožanje varnosti. Policisti PP Lendava so zaradi nasilja v družini obravnavali moškega in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana dva voznika osebnih avtomobilov. Večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov je bil zasežen osebni avtomobil.  

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.