https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ministrica za obrambo na sproščenem srečanju pomurskih gasilk

Srednja Bistrica, 11.10.2015 ob 10:30  

Včeraj je na Srednji Bistrici potekal 8. Posvet in srečanje gasilskih članic Pomurja, na katerem se je zbralo okrog 320 gasilk.


 

V programu je zbrane gasilke nagovorila slavnostna govornica ga. Andreja Katič, ministrica za obrambo RS, ki je med drugim povedala, da so tudi gasilke s svojim delom in zavzetostjo zelo učinkovite in prispevajo k dobrobiti skupnosti, kot je gasilstvo. Dušan Utroša, gasilski regijski poveljnik, je predstavil pomursko gasilstvo v letu 2015, Gerda Ambruš Lukavac, poveljnica PGD Bokrači, pa je podala pogled PGD na delo v operativi. Spregovorila je tudi Alma Rekić, žirantka Masterchef Slovenija.

Zbrane so se lahko nasmejale ob komediji Machoja in Mejkeja, po programu pa je sledila večerja in prijetno druženje ob zvokih glasbe.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2015 ob 11:06 jarček gost

      Bistričanci , kje pa imate (oder ) , da lahko vsakdo lepo vidi govornika in ga tako na bližje lahko spozna ! To je pa Utroševo maslo , saj boljše dvorane v občini Črenšovci nimajo !? Pa naj bo ,tudi to je nekaj.Gasilke Vam pa lepi pozdrav in cmok na usta !!

      6 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.10.2015 ob 19:23 pmp gost

        Ni važno kje stoji govornik, ali je to oder ali ne, važno je kaj pove. Mislim, da je iz tvojega pisanja razbrati lepo slovensko NEVOŠČLJIVOST, ker srečanje ni bilo v tvoji vasi.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.10.2015 ob 20:24 mono gost

      Ministrica lepa, prisrčna ženska za dolgi nateg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.10.2015 ob 10:37 nandi gost

      nega odgovora bistričanci !? poli ste vožni , nej ? lehko bi vam nacek pa metka nažagala za oder !?

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.10.2015 ob 22:54 gasilka gost

      Sramota za pomurske gasilke, temu pravite srečanje gasilk, to je bilo srečanje žensk..... Sramota za regijsko poveljstvo!!!! Srečanje gasilk bi moralo biti v gasilski uniformi (svečana ali delavska) na ta način se sramujemo gasilstva in zato ima raja taki mišljenje za gasilce....Kaj si je mislila ministrica" srečanje žensk samohranilk", pa brez zamere saj se ve kdo je kriv "REGIJSKO POVELJSTVO" Gasilke ne sramujte se uniforme, saj ste dosti lepše.....Utroše sram vas je lahko!!!!!!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.10.2015 ob 6:44 ana gost

      Gasilka se trinjam s tabo, zelo ramotno so mo se izkazali pred ministrico. Krivdo bo moralo prevzeti regijsko poveljstvo in upam,da se to nebo več zgodilo.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.