https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iz Hrvaške na mejni prehod v Petišovcih pripeljanih okrog 300 tujcev

17.10.2015 ob 9:52  

Potem ko je Madžarska opolnoči zaprla mejo s Hrvaško, slednja begunce napotuje proti Sloveniji. Največ beguncev bo mejo prečkalo na mejnih prehodih Gruškovje in Petišovci.


Danes, 17.10.2015 okrog 8.45 ure je bilo iz Republike Hrvaške na Mednarodni mejni prehod Petišovci z šestimi avtobusi pripeljanih okrog 300 tujcev. Postopek evidentiranja tujcev bo potekal v sprejemnem centru v Petišovcih in v Dolgi vasi. Po opravljenih postopkih bodo tujci prepeljani v nastanitveni center v Šentilj.

Foto: Begunci so se v prvem valu pred nekaj tedni iz Slovenije, ki je za njih večinoma le tranzitna država, odpravili proti Avstriji (Arhiv Pomurec.com)

 Po sicer neuradnih informacijah naj bi v Petišovce skupine beguncev iz Hrvaške prihajale v intervalih na okoli šest ur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.10.2015 ob 11:31 emil gost

      Naj tresne gun v tou vodilno politiko za te begunce je poskbljeno takoj.Ges pa brez službe in denarja pa niki bok ne poskbij.Oj da bi vsen ten politikon bleke raztgalo gnoji.

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.10.2015 ob 11:32 oj gost

      Ne mre človik vörvati kelko brige govorjenja in pisanja je že dva mejseca o tej beguncaj .Znamo ka rejveži ne silojo v EU ampak tisti ki po vsej sili ščejo prijti v EU ka do delali zbrko in po sebi vesili dinamit pa vsega vraga .Če nega za pijsati nika drüjgoga te ne pijšite nič .Ka pa naši lidje ki so že skoro kak begunci ?nikomi nič .

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.10.2015 ob 12:39 CECEK gost

      Bogme zakoj vragi nišče ne pijše kak nan v Sloveniji lopovoj ide slabo.Podjetja se zapirajo edijno tej majo naj več penez v JAVNEN SEKTORI.Banke so vse vse spkrali zdaj še majo naj več dela z tejmi begunci.In kaj bo sedaj opet bo nešče na te račun kradno.LOPOVA DRŽAVA.......

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.10.2015 ob 13:11 gost

      Pogrejšamo na slikaj soboškoga samopromocijskoga direktora . Mogoče je njegov osebni novinar iz Brezovec na dopuste. Zdaj bi ja mogo biti na slikaj in njegve priležnike, ka tau glejda cejla Slovenija,.. ha,ha...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.10.2015 ob 20:45 pošten slovenec gost

      POZOR, paste, ka se bivši politiki, v katerih časih so postavljali firme v grobaj obračajo, prišla pa je 25- letna elita katera v grobovih skriva nepošteno prilaščen denar, denar odvzet poštenim slovenskim delavcem, ki ob nemoči, gledajo, kako se nam politiki in migranti smejijo v obraz. SRAMOTA za alpsko državo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.10.2015 ob 20:54 samostojen podjetnik gost

      vsaka čast beguncem, se vsaj politiki imajo s kim ukvarjat, saj za slovence nimajo časa in izrednih sej ob sobotah

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.10.2015 ob 8:40 ancka gost

      joj dajte ljudi poslušajte se ka gičite pizdoo... kak si se vi pocutle če bi mogle vzet stvari pa bezat pred vojno? bi vas rada vidla kak bi van blo! isto kak jin....samo sevedaslovenija je tak v kurce tepa zalite ljudi...prvo se naučte spoštovar pa obnašat!!!!! pol pa govorte vas bi trebalo ta poslat za par mescov pa bi rada vidla kak bi leteli nazaj v slovenijo!!!! bigg up za begunce!!!!!! :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.