https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Šolski glasbeni abonma so pričeli s Trobilnim triom RTV Slovenija

Murska Sobota, 20.10.2015  

Glasbena šola Murska Sobota zaradi dobrega odziva tudi letos  nadaljujeje s šolskim glasbenim abonmajem. Včeraj so na prvem koncertu učenci in njihovi starši prisluhnili Trobilnemu triu RTV Slovenija, ki ga sestavljajo Uroš Polanc (pozavna), Mihajlo Bulajić (rog) in Jure Gradišnik (trobenta).

 

Tekom šolskega leta pripravijo za učence in starše 6 vrhunskih koncertov, ki so za vse brezplačni. Učenci z obiski koncertov zbirajo nalepke, tiste z  največ zbranimi pa ob koncu šolskega leta počastijo s prijetnim presenečenjem, večinoma izleti. V 6. sezoni šolskega glasbenega abonmaja bodo učenci in starši lahko prisluhnili še kvartetu flavt Traverso, ansamblu violončelov in Neži Torkar na harmoniki. Ker v letošnjem šolskem letu Glasbena šola Murska Sobota praznuje 70 let delovanja, bodo na dveh koncertih nastopili še bivši učenci šole.

Pred včerajšnjim nastopom Trobilnega tria RTV Slovenija so potekale še delavnice za trobila. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.