https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Polana odslej z novimi reflektorji, že v soboto proti Beltincem

Velika Polana, 30.10.2015  

V Veliki Polani se v soboto obeta prav poseben večer, saj bo tamkajšnji tretjeligaš odigral premierno prvenstveno tekmo pod reflektorji. Trenutek ne bi mogel biti pravšnji, saj v goste prihaja prvouvrščena ekipa iz Beltinec.

Igranja pod reflektorji so v tretjeligaški konkurenci vzhodne skupine bili vajeni gostiti le nogometaši Nafte, od sobote naprej pa se jim bodo pridružili tudi nogometaši iz Velike Polane. Na igrišču prireditvenega centra Poljana so namreč pred kratkim zasvetili povsem novi reflektorji, ki jih je postavila Občina Velika Polana. Župan Damijan Jaklin je povedal: "infrastrukturo gradimo zato, da jo uporabljamo in ne zato, da jo gledamo, pa tudi zato, da nam odpira nove razvojne priložnosti in omogoča večjim središčem primerljivi način življenja. Obema ekipama želim obilo športnih užitkov."

Nove pridobitve so seveda več kot veseli tudi nogometaši. Kapetan Rok Žalik: "v klubu smo zelo počaščeni in se že veselimo sobotne nogometne tekme pod reflektorji, za kar gre v prvi vrsti zahvala Občini Velika Polana, predvsem g. županu Damijanu Jaklinu, ki nam je omogočil ta nogometni spektakel.

V goste nam prihaja prvouvrščena ekipa 3. SNL vzhod, ekipa Beltinec, zato smo še toliko bolj motivirani za sobotno tekmo. Znotraj naše ekipa vlada pozitivni duh in upamo na čim boljši rezultat. Ob tej priložnosti bi rad povabil vse nogometne navdušence, da pridete v čim večjem številu na nogometno tekmo v Veliko Polano."

 

Nova pridobitev je navdušila tudi izkušenega Slovaka Mariána Sluko: "jaz mislim, da je to dobra poteza kluba, saj si naši gledalci, ki nas vedno spremljajo v tako velikem številu, to zaslužijo. Zahvaljujem se upravi kluba in županu, da so nam omogočili, da se bo zgodil tako velik dogodek v Veliki Polani.

Igramo proti ekipi, ki ima do zdaj vse zmage, to pove dovolj da moramo dati od sebe vse. Prepričan sem, da na našem stadionu in pred našimi navijači nikomur ni in ne bo lahko. Naš cilj je dobra igra in zmaga. Vabim vse naše navijače in ljubitelje nogometa, da pridejo in nas bodrijo do zmage."

Tekma med Polano in Lušt Beltinci bo odigrana v soboto ob 17:00. V ta namen smo na našem portalu skupaj z NK Polana pripravili nagradno igro za 4 proste vstopnice in poteka na našem fb profilu.

Več fotografij v spodnji galeriji (foto: Goran Žerdin) ...

    Fotogalerija