https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V MIKK-u "nabijajo" Fifo 2011

Murska Sobota, 20.02.2011 ob 16:15  

Na četrtem LAN partyju, ki poteka v Mladinskem informativnem in kulturnem klubu (MIKK) računalniški navdušenci danes igrajo Fifo 2011, jutri sledi Call of duty 4, v torek pa še Call of duty 2. 

"Tudi v teh počitnicah smo za mlade pripravili LAN party, ki bo ponovno potekal tri dni. Tokratna pričakovanja Mikk LAN-a so visoka, saj se je prijavilo rekordno število igralcev. Skupaj bo tako v treh dneh nastopilo 70 tekmovalcev in prepričan sem, da se bodo udeleženci tudi tokrat zelo zabavali, kar pa je tudi glavni namen tovrstnih dogodkov poleg medsebojnega druženja v času šolskih počitnic," med drugim pravi Rok Petje, eden od organizatorjev LAN Partyja.

Tokrat prisotni tudi najboljši tekmovalci iz Slovenije

Petje dodaja, da ga veseli dejstvo, da je prepoznavnost njihovega LAN partyja presegla pomursko okolje. "Svoj prihod je napovedalo nekaj najboljših igralcev v Sloveniji, kar bo tekmovanje naredilo zelo zanimivo."

Prvi fotoutrinki z današnjega dne

Foto: Rok Petje

Več foto utrinkov v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. NejcK
      22.02.2011 ob 11:25 NejcK

      Tokrat prisotni tudi najboljši tekmovalci iz Slovenije Petje dodaja, da ga veseli dejstvo, da je prepoznavnost njihovega LAN partyja presegla pomursko okolje. "Svoj prihod je napovedalo nekaj najboljših igralcev v Sloveniji, kar bo tekmovanje naredilo zelo zanimivo. Se vi hecate al kaj? Sej tut enga top slovenskega igralca ni blo. Zame so top igralci tisti k so bli saj enkrat v preinvite(top50eu) al pa tisti k so bli top na cb. to so.flamey, nash, auxx, proof, kli, primox, jurchy, choicy, maticko, hexxer, dzanki, cquence,dirus, laznn, gredy, pamzye, marac. Od njih tut enga ni blo ker se vsem zdi beden lan ker ni dovolj dobrih nagrad za top igralce

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Mark
      22.02.2011 ob 12:05 Mark

      Sej to majo pa prov da so bli najbolši igralci tm. Tisti iz top iz public serverjev, predvsem admirala (c)diRus

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. Eko
      22.02.2011 ob 12:19 Eko

      Brez dvoma so bili najboljši igralci v Sloveniji na področju FIFE. V tem kontekstu je tudi izjava.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Anderson8
      22.02.2011 ob 13:48 Anderson8

      Jaja, najjači smo:P

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. Mark
      22.02.2011 ob 14:19 Mark

      na koga točno ste mislil kdo je fifo zmagu? http://www.esl.eu/si/fifa11/1on1/league_turnir1/leagueinfo/#/si/fifa11/1on1/ladder/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Anderson8
      22.02.2011 ob 15:08 Anderson8

      Ja lool Mark, tale ladder je čisto irelevanten, saj smo najboljši le redkokdaj odigrali kakšno tekmo... Saj vidiš da ima Deycek, odigranih 5 tekem... Purga, Anderson, Klose, Excalibrus, Golgeter, Jarcinho, Mido, pa smo vsi bili na LAN-u tako da gladko lahko rečemo, da je to daleč najbolje kar premore Slovenija glede FIFE. Je pa res, da mogoče zmagovalec ni bil pravi na koncu, ampak you know, to je gaming in veliko je odvisno od večih faktorjev, dnevne forme, sreče itd...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.