https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zabaven, športen in poučen tabor »Hura prosti čas, krompirčkanje« v Turnišču

Turnišče, 04.11.2015 ob 7:30  

Zavod Koušta Turnišče in Športno društvo IZZIV Pomurje sta v času krompirjevih počitnic organizirala tabor »Hura prosti čas, krompirčkanje«. Tabor so sofinancirali Zavod Planica RS, Občina Turnišče, Paradajz d.o.o., Arcont d.o.o. ter številni drugi sponzorji.


Tabor je potekal v prostorih Večnamenskega centra, kjer je za aktivno preživljanje počitnic skrbelo osem animatorjev. Namenjen je bil otrokom iz Občine Turnišče, med šestim in desetim letom starosti, obiskalo ga je kar 35 otrok.

Vsak dan nas je povezovalo druženje, glasba, ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti ter igra. Manjkal ni niti sprehod v naravo, naučili smo se čudovite himne, spoznali skavte, se učili ročnih spretnosti. Preizkusili smo se v streljanju s samostrelom, se sproščali ob gongih, spoznavali judo, se veselili poslikave obraza in za konec prejeli še čisto prave medalje, za uspešen zaključek tabora. Ni kaj, bilo je pesto, zabavno in zagotovo bo v srcih otrok in vseh, ki smo bili del te čudovite krompirčkove zgodbe ostalo veliko lepih spominov.

Zahvaljujemo se prav vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k uspešni izvedbi tabora, še posebej animatorjem ter vsem donatorjem in sponzorjem. Prav posebej se zahvaljujemo staršem, da ste nam zaupali svoje otroke in navsezadnje tudi vam otroci; z vašo razigranostjo, navihanostjo, sproščenostjo in preprostostjo je bilo čarobno.

*Če bi vsi ljudje na tem svetu, dali smeh otroškemu svetu,

če bi vsak človek na svetu, le sklenil tako*

Več fotografij v spodnji galeriji... 

Besedilo in foto: Ekipa tabora »Hura prosti čas, krompirčkanje«

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.