https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

MLADI

FOTO: Učenci na Srednji Bistrici na okrogli mizi o Razvoju mladih na podeželju

Srednja Bistrica, 10.11.2015  

Včeraj so na Osnovni šoli Prežihovega Voranca Bistrica pripravili okroglo mizo za učence na temo Razvoj mladih na podeželju v okviru EU.

S tem so želeli učence spodbuditi k razmišljanju o aktivni vlogi pri oblikovanju lastne karierne poti in jih seznaniti z možnostmi uresničitve poklicnih ciljev v naši regiji. Predstavili so jim primere uspešnih posameznikov/institucij, ki oblikujejo podobo naše regije.

Na okrogli mizi so sodelovali Ksenija Kramar Korenjak, poslanka in vodja Delegacije DZ v Parlamentarni skupščini Sveta Evrope, Matej Kolenko, magister agrarne ekonomike,  Miha Horvat, VEVEVE.si, Katarina Jerebic, RIS Rakičan, Andrej Vršič, LTO Prlekija, Marko Korenjak, trener komunikacijskih veščin, Erika Hvala, svetovalna delavka na OŠ Prežihovega Voranca in učenka Nina Bohnec, ki svojo poklicno željo novinarstva že realizira.

Pred okroglo mizo so se na šoli odvijale tudi delavnice za učence od 6. do 9. razreda, ki so jih vodili nekateri izmed gostov.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.