https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboški telovadci odlični na prvenstvu v Beogradu

12.11.2015  

Telovadci Društva za športno rekreacijo Murska Sobota so se minuli vikend udeležili odprtega prvenstva v skokih iz male prožnje ponjave.


Tekmovanje je potekalo v Beogradu, v soboto 7. 11. 2015, kjer je sodelovalo kar 12 društev iz Slovenije in Srbije. Tekmovalce so v Beogradu spremljali tudi trenerja Danijel Štraus, Milica Menart in vaditeljica Natalia Lončar.

Rezultati:

Deklice 1-4 ROŠ: 1. mesto Luna Kočar, 2. mesto Katarina Kovačec, 3. mesto Maša Fartelj, 4. Lena Kočar 5. Azra Vinkovič, 6. Asja Kuhar

             Ekipno: 1. mesto

Deklice 5-6 OŠ: 1. Maja Čopi, 2. Aleša Polanšček, 6. Amadeja Ilič, 9. Lara Erniša, 10. Staša Šraj, 18. Ana Šumak

             Ekipno: 1. mesto 

Deklice 7-9 OŠ: 1. mesto Asja Benčec, 

Deklice SŠ: 8. Natalija Lončar, 17. Kaja Sever

Dečki: 1-4 OŠ: 5. Timotej Ilič

Dečki SŠ: 3. Luka Mešič

 

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.