https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

Mladi soboški judoisti uspešni na mednarodnem turnirju

17.11.2015  

Minuli konec tedna se je v Slovenj Gradcu odvijal tradicionalni mednarodni turnir za pokal Koroška Open. Na turnirju je sodelovalo čez 875 tekmovalcev iz 102 klubov in več kot 30 držav, med njimi tudi Judoisti Judo Kluba Murska Sobota in dosegli dobre rezultate.

 

U14:
do 42 kg – Blaž Küplen 5. mesto

do 46 kg – Vid Lunežnik 9. Mesto

U16:
do 60 kg – Jan Lukač 9. mesto

Foto:  fotografija je simbolična, arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.