https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Razrešitev stečajnega upravitelja AHA Mure, Steva Radovanovića?

17.11.2015 ob 12:00  

Upniški odbor Aha Mure v stečaju je na dopisni seji 11. novembra sklenil, da bo zahteval glasovanje upnikov o razrešitvi Radovanovića in imenovanje novega upravitelja -  Marka Zamana, predsednika Zbornice stečajnih upraviteljev Slovenije.

 

Tako še ni znano ali bo stečajni postopek AHA Mure še naprej vodil dosedanji upravitelj Stevo Radovanović. V nasprotnem primeru ga bo po poročanju Dela sodišče zamenjalo z Markom Zamanom. Na predlog upniškega odbora bodo morali vsi upniki AHA Mure glasovati o Radovanovićevi zamenjavi ali ne. Zakaj je Radovanovič izgubil zaupanje upnikov sicer v upniškem odboru ne komentirajo. Radovanović pa pravi, da je predlog njegove razrešitve le pritisk nanj.

V prihodnjih tednih bo tako znano ali bo upniški odbor izglasoval predlog razrešitve stečajnega upravitelja AHA Mure, Steva Radovanovića, o čemer bodo morali glasovati vsi upniki.

Foto: arhiv pomurec.com

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2015 ob 14:28 dalekovidnik gost

      spet mučke, vemo kdo je v ozadju!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.